Tegels Antwerpen: Ontdek het aanbod van Brukomtegel

Brukom blog /

Tegels Antwerpen: Ontdek het aanbod van Brukomtegel

Laatste update op


Brukomtegel biedt een ruim aanbod aan van vloer- & wandtegels, parket, natuursteen, laminaat, vinyl & terrastegels.  Ook al het materiaal nodig voor het plaatsen van jouw perfecte vloer of wand kan je verkrijgen bij Brukomtegel. Bovendien heeft elke klant recht op een gratis VR-Beleving, zodat je onmiddellijk de gekozen tegels kan bekijken in jouw toekomstige ruimte in Virtual Reality.

Vloertegels

Om de juiste vloer te kiezen, moet je eerst weten wat er op de markt is, wat trendy is of wat het best past bij jouw budget.

Vloertegels worden onderverdeeld in keramische parket, keramisch natuursteen, keramisch blauwsteen en keramisch beton. Hiernaast behoren patroontegels en multi formaat tegels ook tot het aanbod.

Keramisch parket zijn eigenlijk houtlook tegels en wordt ook imitatie parket genoemd. Zij hebben als voordeel onderhoudsvriendelijk, kras – en vlekbestendig te zijn. Je kan al een parket imitatie vinden vanaf 19,99€ per vierkante meter, btw inclusief.

Keramisch natuursteen is dan weer de keramische versie van een natuursteen zoals basalt, graniet, kalksteen, kwartsiet, leisteen, zandsteen en marmer. Hier ook is het voordeel dat deze vloertegels kras - en vlekbestendig zijn en gemakkelijk in onderhoud.

Omdat Belgen nog altijd verzot zijn op blauwe hardsteen is er natuurlijk de keramische versie. Wij bieden o.a. een keramisch blauwsteen aan die niet te onderscheiden is van natuurlijk hardsteen.

En dan volgt de laatste hoofdcategorie, nl keramisch beton. Deze keramische betonimitatie wil alle nadelen van echt beton wegnemen, nl vlekken, scheuren en kleurverschillen.

De nieuwste trend in vloertegels zijn patroontegels. Patronen uit ver vervlogen tijden worden in keramische vorm geproduceerd waardoor ze kleurvast zijn én gemakkelijk te onderhouden.

Traditioneel kan je in ons aanbod ook multi-formaat tegels of tegels in Romeins verband vinden.


WandtegelsJe kan ons ook vinden op ‘Bouw & Reno’, de bouw- en renovatiebeurs in Antwerpen Expo die meestal doorgaat in de tweede helft van januari. Bekijk hier de agenda met beursdagen en openingsuren. Wens je gratis toegangstickets? Mail ons via info@brukomtegel.be en wij sturen jouw gratis kaarten op.

 

Parket

Naast keramisch parket, bieden we ook een ruim aanbod aan natuurlijk parket. Je kan een natuurlijke of wit geoliede parketvloer reeds verkrijgen vanaf 33,99€ per vierkante meter, 21% BTW inclusief.


Natuursteen

Ons aanbod beperkt zich uitsluitend tot natuursteen voor het terras of zwembad omdat ons aanbod keramisch natuursteen voor binnen zeer uitgebreid is. Vietnamese blauwsteen is verkrijgbaar vanaf 17,99€ per vierkante meter.


Laminaat & Vinyl

Laminaatvloeren worden vooral gebruikt in de slaap- & kinderkamers. De plaatsing ervan is gemakkelijk, snel én budgetvriendelijk. Daarnaast bieden we ook vinyl vloeren in click-systeem. Je kan een laminaat vloer reeds verkrijgen vanaf 9,99€ per vierkante meter, 21% BTW inclusief.

 

Terrastegels

Terrastegels worden de laatste jaren gemaakt op 20mm dikte. Het kan perfect zijn dat je een keramisch parkettegel als terrasvloer plaatst. Ook hier beschikken we over een ruim aanbod, van 20x20cm tot 120x120cm

Heeft u een renovatie of nieuwbouw vloerproject in de toekomst? Dan kan u altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een gratis VR-beleving met de gekozen materialen. Zo kan u rustig beslissen welke vloer of wandtegels het beste zijn.