Tegels kiezen in Virtual Reality


Virtual reality helpt jou gemakkelijk tegels te kiezen.

Brukomtegel biedt met trots een VR-experience aan zijn klanten. En dat helemaal gratis. Ontdek je nieuwe vloer- en wandtegels in Virtual Reality en maak de beste keuze uit ons ruime assortiment tegels.

Niet zeker van hoe die tegels er net uitzien in uw nieuwe inloopdouche? Nog twijfel tussen twee soorten tegels? Met de Brukomtegel VR-experience ziet u uw favoriete opties vloer- en wandtegels in actie!

 

Hoe werkt dit?

Eerst tekenen we jouw project uit in 3D. Vervolgens kies je, samen met onze interieuradviseurs, mogelijke vloer- en wandtegels. Die plaatsen we in het 3D-plan van jouw project. Dan volgt le moment suprême: rondlopen in jouw toekomstige ruimte met behulp van onze VR-bril.

 


Wat hebben we nodig van jou?

Een ruwe schets in bovenaanzicht met de juiste afmetingen van je ruimte. Duid ook details aan zoals ramen, deuren, schuine daken, chauffage, bad, inloopdouche… Op basis van deze schets creëert onze interieuradviseur het 3D-model.


Voor deze gratis service werken we op afspraak om wachttijden te vermijden.

 


 

Vrijblijvend en gratis.

Ons advies op maat is uiteraard gratis én vrijblijvend. Na deVR-experience ben je dus helemaal niet verplicht om aan te kopen. Dat jij je goed voelt in je toekomstige ruimte, dat is het belangrijkste!

 

 

maak nu een afspraak

 

 

Wat is het resultaat? Een voorbeeld.

Moderne badkamer met bad, douche en toilet. Familie Pace wou de ruimte zo ruim mogelijk laten lijken en gingen samen met interieuradviseur Mathieu op zoek daar de juiste vloer- en wandtegels.

 

 

Voorstel van Brukomtegel om als wandtegel voor keramisch beton te gaan in groot formaat om de badkamer optisch te verruimen. Voor de vloer adviseerde Mathieu een keramisch parket dat warmte uitstraalt en toch modern is. Lange planken maken de ruimte extra groot en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

 

maak nu een afspraak