Over Brukomtegel

Brukomtegel, een familiebedrijf van de derde generatie, is dé specialist in België voor keramische tegels, terrastegels, parket, laminaat en vinyl. Met jaren van ervaring onder onze riem, weten we precies hoe we een ruimte tot leven kunnen brengen.

Of u nu een moderne of klassieke touch aan uw interieur wilt toevoegen, onze interieuradviseurs zijn er om u te begeleiden. Ze helpen u bij het kiezen van de perfecte combinatie van keramische tegels, parket, laminaat of vinyl om uw ruimte werkelijk uniek te maken.

Een kenmerk dat ons onderscheidt, is ons aanbod van XXL tegels. Deze tegels, beschikbaar in uniforme kleuren en formaten, zijn ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik, wat zorgt voor een naadloze esthetiek. Onze keramische tegelplaten, een ander hoogtepunt van ons assortiment, brengen een extra laagje verfijning in uw ruimtes.

Brukomtegel staat ook bekend om zijn ongeëvenaarde service in heel België. We hebben een uitgebreid netwerk van zelfstandige tegelzetters die garant staan voor kwaliteitswerk. Voor de enthousiaste doe-het-zelvers bieden we deskundig plaatsingsadvies en een volledig assortiment plaatsingsmaterialen.

Wilt u voorop blijven lopen in interieurtrends? Bij Brukomtegel vindt u altijd de nieuwste trends voor vloeren en wanden. Onze rechtstreekse import van topfabrikanten in Spanje en Italië betekent dat we de kosten laag kunnen houden en de besparingen aan u kunnen doorgeven. U krijgt toegang tot premium A-merken, zonder de premium prijskaartjes.

Een unieke feature die wij aanbieden, is onze 3D-ervaring voor badkamers. Hiermee kunt u de door u gekozen tegels direct in uw badkamer visualiseren, zodat u het eindresultaat meteen kunt zien en ervaren. Dit helpt u om beter geïnformeerde beslissingen te nemen over uw interieurkeuzes.

In essentie is Brukomtegel meer dan alleen een tegelbedrijf. Wij bieden kwaliteit, innovatie en een ervaring die u nergens anders zult vinden. Dus, of u nu uw binnen- en buitenruimtes wilt synchroniseren met dezelfde tegel, of u wilt zien hoe uw nieuwe badkamertegels eruitzien voordat u koopt, Brukomtegel heeft het allemaal. Laat ons u helpen uw droomruimte te realiseren!