Nieuwe badkamertegels? Dit zijn de trends voor 2023!

Brukom blog /

Nieuwe badkamertegels? Dit zijn de trends voor 2023!

Laatste update op


XXL keramische tegels van natuursteen

In 2023 draait het bij badkamertegels allemaal rond keramische natuursteentegels en slabs (extra grote tegelplaten). Deze natuursteen tegels bestaan bovendien in allerlei soorten: het populaire marmer Calacatta, het klassieke marmer Statuario en het donkere Emperador marmer zijn hiervan de meeste bekende. 

keramische_tegel_plaat_slabs_badkamertegel

2023 wordt het jaar van combinaties.
Ah ja, want kiezen is toch verliezen?

Een badkamer die de koude kleur van natuursteen combineert met een warm keramisch parket, dat is dé nieuwe trend. Je kan bijvoorbeeld marmer gebruiken voor de wandtegels en keramisch parket als vloertegels. Wat u ook wilt, het combineren van verschillende keramische tegels wordt de stijl van 2023.

 keramisch_beton_in_combinatie_keramisch_marmer

Vinyl parket, perfect voor in de badkamer

Door hun makkelijk kliksysteem zijn onze vinyl parketvloeren perfect voor in de badkamer. In een visgraat motief en gecombineerd met een keramische wandtegel, maakt vinyl parket je badkamer helemaal af.

 vinyl_parket_badkamervloer

vinyl_parket_visgraat_motief

Langwerpige wandtegeltjes: retro met een vleugje modern

Wil je een retro look met een moderne touch in je badkamer, dan zijn verticaal geplaatste smalle muurtegels wat jij zoekt. Door de vele kleuren en maten van de tegels, zijn de mogelijkheden bijna oneindig!

 groene_langwerpige_wandtegels

wandtegels_langwerpig

Een stukje natuur in jouw badkamer

Tegels van keramisch parket zijn al in veel badkamers terug te vinden, maar voor een échte natuurlijke look, zijn er nu ook ruwe Scandinavische planken. Zij brengen de natuur binnen in jouw badkamer.

 

Tegels met een look van afgeleefd metaal voor een warme sfeer, old but gold!

Bij deze tegels met een unieke metaallook maakte de originele glans plaats voor krassen en oxidatie. Dit zorgt voor een originele, industriële stijl die een warme sfeer brengt in je badkamer. Deze trend is trouwens niet enkel bij keramische tegels te vinden! Ook met sanitair, verwarmingselementen en badkamermeubels in deze stijl kan je je badkamer helemaal afmaken.

 metaal_look_tegels

Meubels die perfect passen bij jouw badkamertegels

Wij bieden je nu exclusief badkamermeubels, inloopdouches en wasbakken aan die afgewerkt zijn in keramische tegels, net zoals je badkamer! Zo past alles perfect bij elkaar en vormt je badkamer een mooi geheel.

 luxe_douchebak_inloopdouche

Next level inloopdouches

Inloopdouches die beton en parket combineren zijn de nieuwste trend. Bij deze stijlvolle douchebakken kan je de centrale waterafvoer bijna niet onderscheiden, want deze zit helemaal verweven in het design.

 douchebak_luxe

 douchebak_luxe_3_cm

Luxueuze feeling door stijlvol kraanwerk

Zorg voor een luxueus gevoel in je badkamer door goud en zwart te combineren bij het kraanwerk. Denk bijvoorbeeld aan een gouden kraan gecombineerd met hangende lampen in dezelfde kleur. 100% luxe, toch?

 keramisch_metaal_tegels

metaaltegels_badkamer

 Ontdek hier dé badkamer trends van 2023!

Benieuwd naar ons aanbod Badkamer tegels?

Bekijk collectie

Nood aan nuttige tips?

Maak een afspraak voor gratis advies

Neem contact op