Groot formaat keramische tegelplaten

Brukom blog /

Groot formaat keramische tegelplaten

Laatste update op


 

Brukomtegel specialiseert zich sinds kort in “tegel slab”. Dat zijn keramische tegelplaten van extreem groot formaat die zowel voor vloeren als voor wanden een nieuw hoofdstuk betekenen. Slechts enkele fabrikanten in Italië en Spanje kunnen op deze helemaal nieuwe manier produceren, vermits keramische tegelplaten van groot formaat heel wat kapitaal en knowhow vragen.

 

De Brukomtegel collectie

Onze tegel slab collectie is leverbaar in verschillende formaten en met afwerkingen in parket, beton, natuursteen en blauwsteen. Elke afwerking is zijn eigen kleurenpalet rijk. Ontdek het in onze webshop of breng een bezoekje aan de centraal gelegen Brukomtegel showroom.

 

Soorten tegelplaten van groot formaat

Keramisch parket

De nieuwe Brukomtegel collectie stelt keramisch parket voor met “planken” van wel 200cm lang! Ze zijn tot 26cm breed, slechts 0,7cm dik en beschikbaar in 5 verschillende kleuren. Zo zijn ze nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk parket. Ontdek hier het gamma >>

Keramisch beton

We hebben hem gevonden! De perfecte tegelplaat van keramisch beton, tot wel 160x320cm! Onze fabrikant laat de “natte” beton volledig uitdrogen zonder deze intussen te manipuleren. Het resultaat ontdek je hier >>

Keramisch natuursteen

Carrara marmer, Callacata, Travertino, Emperador, Crema marfil — en dat zijn maar enkele van de 17 soorten natuursteen die we vanaf nu ook in keramische tegelplaten van groot formaat aanbieden. Ontdek hier het gamma >>

Keramisch Blauwsteen

Belgische trots onder de natuursteen. De keramische versie biedt Brukomtegel aan in twee tinten, grijs en gezoet blauw. Vanaf nu op groot formaat keramische tegelplaat tot 120x240cm. Ontdek hier het gamma >>

 

Formaten

XXL tegelplaten meten 160x320cm. Afgeleid daarvan hebben we de maten 160x160cm, 80x160cm, 80x80cm. Ook formaten 120x240cm, 120x120cm en 60x120 behoren tot de nieuwste opties binnen de collectie van Brukomtegel.

Plaatsing

Keramische tegelplaten van groot formaat plaatsen vraagt vakkennis en ervaring. Wij raden aan een speciaal opgeleide tegelzetter te nemen. Brukomtegel kan u hierbij helpen.

Voordelen

Weinig voegen! Hoe groter de tegel, hoe minder voegen in je vloer. Naast onderhoudsgemak wordt je ruimte ook optisch groter.

Nadelen

XXL tegelplaten zijn nogal duur t.o.v. andere formaten. Doordat we rechtstreeks van de producent invoeren (en dus niet via de groothandel moeten passeren) kan Brukomtegel nog steeds een zeer scherpe prijs bieden.

Mogelijkheden

Groot formaat tegelplaten kunnen zowel op vloer als wand geplaatst worden en dat creëert mogelijkheden te over! Badkamer, woonkamer, keuken, inloopdouche en zelfs wanddecoratie — ze geven jouw interieur een unieke uitstraling.

 

De Brukomtegel VR-experience helpt jou bij het kiezen van keramische groot formaat tegelplaten: jouw design in Virtual Reality! Wandel met behulp van onze VR-bril al rond in jouw toekomstige ruimte op maat uitgetekend en met de materialen van jouw keuze. Uniek in België. Maak een gratis afspraak voor jouw persoonlijke Brukomtegel VR-experience.