Terrastegels 100x100 cm: De ideale tegels voor een moderne look

Brukom blog /

Terrastegels 100x100 cm: De ideale tegels voor een moderne look

Laatste update op


Op zoek naar indoor of outdoor keramische terrastegels 100x100? Dan zit je goed bij Brukomtegel. In de showroom van onze tegelwinkel vind je alle mogelijke tegels. We zijn gespecialiseerd in XXL tegels. We hebben tegels voor binnen en buiten die je perfect in elkaar kunt laten overlopen voor een ruimtelijk gevoel. Je vindt in onze showroom in Sint-Pieters-Leeuw. 

terrastegels_100x100_cm_keramisch_betonlook

Welke terrastegels 100x100 vind je bij ons?

In ons gamma terrastegels voor buiten vind je heel wat tegels. We hebben luxe terrastegels in betonlook die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Al onze terrastegels zijn verkrijgbaar in exemplaren van 1 cm dikte voor binnen en 2 cm dikte voor buiten. In onze tegelwinkel vind je 2 reeksen tuin tegels 100x100, namelijk de M-reeks en de E-reeks, in 3 verschillende kleuren.

 • De M-reeks
  Ben je op zoek naar keramische terrastegels met een betonlook? Dan zit je goed met de tuintegels 100x100 uit de M-reeks. Deze tegels zijn 2 cm dik en kunnen dus buiten gebruikt worden. Deze keramische tuintegels staan garant voor een modern terras met een hedendaagse uitstraling.
  Deze reeks is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Zo is er de tuin tegel in white, grey, antracite en dark grey. Keuze zat en je vindt vast wel je tegels voor buiten 100x100 in dit aanbod.

100x100_tegels_betonlook

terrastegels_100x100_cm_keramisch_betonlook

betonlook_tegels_100x100_cm_piano

terrastegels_100x100_cm_binnen_buiten_tegels

 

 

 • De E-reeks
  Deze tegels voor buiten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De tegels voor binnen en buiten zijn geïnspireerd op Belgische blauwe steen. Dit geeft ze een moderne uitstraling. De kleuren zijn: grey, antracite en dark grey.

terrastegels_100x100_cm_donker_grijs

 terrastegels_100x100_cm_binnen_buiten_donker_grijs

Voor beide reeksen geldt dat:

 • Ze beschikken over de 3V kleurschakering. Onder label 3V keramische terrastegels 100x100 verstaan we grote variatie in de schakering. De terrastegels in betonlook verschillen relatief veel van elkaar, wat de vloer levendig en gevarieerd maakt.
 • De keramische tuintegels in betonlook zijn gerectificeerd, zodat er een smalle voeg kan toegepast worden. Zo sluiten de betonlook tegels netjes bij elkaar aan zonder storende voeg.
 • Deze keramische tegels kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Zowel in-als outdoor hebben ze hetzelfde formaat.

tegels_100x100_cm

 • De tegels in imitatie beton hebben een matte afwerking wat voor een natuurlijke uitstraling zorgt.
 • De betonlook tegels zijn voorzien van een antislip R10 voor binnen en een R11 voor buiten. Zo is er geen risico op slippertjes.
 • De voegen kunnen toon-op-toon uitgebracht worden voor een maximaal design restaurant

100x100_cm_tegels

Al onze keramische tegels voor binnen en buiten ontdekken? Je bekijkt ze in onze webshop, maar net zo goed kom je naar onze showroom en kan je ze met eigen ogen ontdekken.

Waarom jij kiest voor keramische tegels 100x100 met betonlook?

Er zijn heel wat redenen waarom onze klanten kiezen voor keramische tuintegels 100x100. We zetten even de belangrijkste voordelen:

 • Keramische betoonlook tegels zijn makkelijk in onderhoud, ook buiten. Deze betontegels 100x100 voor het terras kunnen met een dweil en ontvettende zeep gepoetst worden.
 • Keramische tegels zijn UV-, vlek- kras- en vorstbestendig. Terrastegels in betonlook kunnen dus tegen een stootje. De 100x100 terrastegels zijn perfect geschikt voor zelfs de zwaarste omstandigheden.
 • Er zijn ontzettend veel varianten in keramische tegels. Hierdoor komen ze in elk interieur tot hun recht. Ga je voor betonlook tegels 100x100 dan ga je voor een moderne uitstraling.
 • XXL-betontegels 100x100 vergroten je ruimte optisch. Ze zorgen voor harmonie en rust in je interieur, zeker met smalle voegen.
 • Dezelfde tegels binnen en buiten zorgen ervoor dat ze naadloos in elkaar overlopen en dat je een uniforme uitstraling verkrijgt.
 • Terrastegels in betonlook vallen perfect te combineren met vloerverwarming.
 • Keramische tegels zijn uiterst betaalbaar. Ook de 100x100 terrastegels zijn budgetvriendelijk verkrijgbaar.

Wens je keramische betonlook terrastegels 100x100 aan te schaffen?

Bij Brukomtegel vind je het ruimste assortiment aan keramische tegels. Zowel in de webshop als in de tegelwinkel kan je onze tegels ontdekken. Spring zeker eens binnen en we vertellen je er graag meer over.