tegelprofiel_geanodiseerd_aluminium

Brukom blog /

Tegelprofielen voor perfect afgewerkt tegelwerk.

Laatste update op


Tegelprofielen zijn een erg praktische en duurzame manier om jouw tegelvloer of -wand tot in de puntjes af te werken. Letterlijk: met tegelprofielen sluit je tegelranden kraaknet af. En omdat Brukomtegel bij het samenstellen van de collectie op alle aspecten van goed design let, is het resultaat niet alleen oerdegelijk maar ook mooi om te zien!

Naast het beste materiaal heeft Brukomtegel ook de juiste expertise in huis om je te helpen bij het leggen van jouw tegels met tegelprofielen. Contacteer ons hier voor een afspraak of als je op zoek bent naar een vakman om jouw tegels voor je te plaatsen.

  

Recht geanodiseerde aluminium tegelprofielen

Myfloor rechte geanodiseerde aluminium tegelprofielen beschermen de rand van jouw tegels dankzij de hoogwaardige afsluiting van de buitenhoeken. Allemaal zijn ze beschikbaar in verscheidene kleuren en afwerkingen. In harmonie of in contrast met uw tegels, voor elk project is er een interessant geanodiseerd aluminium tegelprofiel.

Moet jouw tegelprofiel aansluiten op andere profielen of hoeken? Ook hiervoor levert Brukomtegel de passende vormstukken, verbindingsstukken en eindkappen.

 

Afgerond geanodiseerde aluminium profiel

Myfloor afgeronde geanodiseerde aluminium tegelprofielen creëren perfect symmetrisch afgeronde buitenhoeken in het tegelwerk.

 

PVC-profiel

Myfloor rechte pvc-tegelprofielen met een afgeplatte, rechthoekige buitenhoek beschermen de tegelrand tegen alle soorten mechanische beschadigingen.

 

Ontdek hier het Brukomtegel gamma tegelprofielen of lees hier alles over tegelprofielen.