80x80_cm_keramisch_blauwsteen_woonkamer

Brukom blog /

Op zoek naar de perfecte keramische blauwe steen?

Laatste update op


Helemaal gek van keramische blauwsteen? Terecht want deze blauwe steen heeft heel wat troeven en een unieke charme. Bij Brukomtegel hebben we een uniek gamma keramische blauwsteen. Ideaal bruikbaar als vloertegel, wandtegel of als terrastegel. Alle voordelen van een keramische tegel en een geweldige uitstraling? Dan hebben we bij Brukomtegel de perfecte blauwe steen.

inloopdouche_badkamer_keramisch_blauwe_steen_60x120_cm_brukomtegel

Multi-inzetbare blauwe steen

Of je nu op zoek bent naar een fijne wandtegel, een vloertegel of tegels voor je terras: met een keramische blauwe steen zit je altijd goed. Bij Brukomtegel hebben we keramische blauwsteen in 2 kleuren en maar liefst 5 verschillende afwerkingen. Verder zijn er ook 5 formaten en 4 verschillende soorten mozaïeken beschikbaar. Kortom, zelfs voor de meest veeleisende tegelliefhebber, meer dan keuze zat. De perfecte afwerking naar smaak is met deze keramische tegels dus altijd mogelijk.

keramisch_blauwsteen_griis_80x80_cm_woonkamer_brukomtegel

Speel in op de binnen/buiten trend

Een duidelijke trend in 2022 is dezelfde tegels voor zowel binnen als buiten. Met deze keramische blauwsteen tegels is dit haalbaar. De blauwe steen tegels lopen naadloos in elkaar over en zeker met kleine voegen lijken ze wel één geheel te vormen. Wij adviseren alvast de keramische tegels van 80 x 80 cm aan.

blauwe_steen_keramisch_80x80_cm_woonkamer_brukomtegel

Welke opties in blauwe steen zijn mogelijk bij Brukomtegel?

keramisch_blauwe_steen_gezoet_verouderd_gegradineerd_gezaagd_getrommeld

De blauwe steen is verkrijgbaar in 2 kleuren: grijs en antraciet. Verder zijn er ook 5 afwerkingsvormen van deze natuurlijk ogende tegel verkrijgbaar. Zo kies je voor de natuurlijke, verouderde, gezaagde, getrommelde of look met gradaties. Stuk voor stuk zijn het prachtige tegels die zowel in de keuken, badkamer als woonkamer tot hun recht komen. Voor binnen zijn er 5 verschillende maten verkrijgbaar: 120 x 120, 60 x120, 80 x 80, 40 x 80, 60 x 60 cm. Deze tegels zijn stuk voor stuk 1 cm dik.

keramisch_blauwe_steen_60x60_cm_badkamer_brukomtegel

De terrastegels? Die zijn twee centimeter dik, voorzien van een degelijke antislip coating en meten 80 x 80 cm. Ze zijn trouwens ook perfect bruikbaar voor bij het zwembad.

Tot slot geven we ook even mee dat ook mozaïek mogelijk is bij deze keramische blauwe steen tegels. Natuurlijk, verouderd, gezaagd en half blinkend zijn beschikbaar.

 

Waarom kiezen voor de blauwe steen van Brukomtegel?

Wens je een unieke Italiaanse tegel van topkwaliteit met een waaier aan tekeningen of juist eerder sober? Met de keramische blauwe steen vloertegels of wandtegels haal je een unieke tegel in huis. Helemaal af maak je het met een bijpassende plint van standaard 7 cm hoog. Ook andere formaten zijn mogelijk.

blauwe_steen_gegradineerd

Als eyecatcher in de woonkamer, als spatwand in de keuken of in de badkamer. Met deze keramische tegel uit blauwe steen zit je goed.

Kom deze unieke tegel ontdekken in de toonzaal

Zelf de de uitstraling en meerwaarde ontdekken van keramische blauwsteen? Bezoek onze nieuwe toonzaal. Onze medewerkers staan met advies op maat voor je klaar.