Marmerlook tegels

Brukom blog /

Marmerlook tegels

Laatste update op


Op zoek naar de perfecte marmerlook tegels? Die hebben we in de showroom bij Brukomtegel. Van marmer badkamer tegels tot keramische vloertegels met marmerlook: je zegt het maar. Stuk voor stuk geweldige marmerlook tegels die in onze tegelwinkel op je wachten. We vertellen je er graag meer over.

marmerlook_zwart_tegelKwalitatieve marmerlook tegels uit Italië

De elegantie van wit marmer is onovertroffen. Carrara marmer bijvoorbeeld is ontzettend stijlvol en populair. Marmerlook tegels geven extra cachet aan elke ruimte en komen perfect tot hun recht als badkamer tegel of in de keuken. In onze showroom ontdek je een grote verscheidenheid aan keramische tegels met marmerlook. We hebben meerdere tinten witte en grijze tegels in marmerlook, stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Heel wat architecten en interieurarchitecten zijn verzot op marmerlook tegels omwille van de tijdloze stijl. Een instant vleugje luxe als het ware. De verfijnde adering geeft een marmerlook tegel nog wat extra cachet. Op zoek naar de perfecte tegel voor de wastafel of tegels voor in de badkamer? Je hoeft niet verder te zoeken.

Ga je voor een marmerlook tegel van bij Brukomtegel, dan kies je voor een natuurlijke marmersoort met een uitgesproken design en dit van Italiaanse topkwaliteit.

marmerlook_tegels_combinatie_keramisch_parketEen waaier aan mogelijkheden in onze showroom

In onze tegelwinkel ontdek je maar liefst 30 verschillende soorten kleurentinten in marmerlook tegels. Deze tegels in marmerlook zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende formaten: 120 x 280 cm, 120 x 120 cm, 60 x 120 cm, 60 x 60 cm en 30 x 60 cm. 

Qua afwerkingsvormen is het de persoonlijke smaak die de doorslag geeft. Zo hebben we in onze showroom marmerlook tegels met een blinkende afwerking. Deze stralen echt en komen goed tot hun recht als douche tegel of badkamer tegel. Ook een matte afwerking is mogelijk. Deze keramische tegels hebben een iets soberdere uitstraling. Een wastafel, als tegel in de keuken, … opties zat om met deze marmerlook tegel aan de slag te gaan. De matte uitvoering is trouwens ook verkrijgbaar met ‘soft touch’. Deze keramische tegels voelen zacht aan. Perfect als douchewand, maar ook als vloertegel komen ze tot hun recht.

Waar kunnen marmerlook tegels geplaatst worden?

Tegels in marmerlook komen op heel wat plaatsen tot hun recht:

 • In de badkamer als vloertegel of muurtegel
  Marmer vinden we veelvuldig terug in hedendaagse badkamers. Ze geven de badkamer een flinke dosis luxe.

marmelook_tegels_boekvorm

 • Als wand bij de inloopdouche
  Met een marmerlook wand maak je een statement en geef je je douche uitstraling.

marmerlook_inloopdouche

 • Als woonkamervloer
  Een marmeren vloer, daar kan je niet naast kijken. Keramische tegels met marmerlook vallen bovendien zeer makkelijk te onderhouden.

marmerlook_tegels_woonkamer

 • Als accentmuur in de woonkamer
  Eén muur in je interieur er laten uitspringen? Reken maar op de marmerlook. Denk bijvoorbeeld maar aan de combinatie met een open haard.

 marmerlook_tegels_woonkamer

 • Als vloer- en/of wandtegel in het toilet
 • Als accentmuur in de slaapkamer

Je merkt het, met een marmerlook tegel kan je alle kanten uit. Het gaat om duurzame tegels die de ruimte uitstraling geven en toch jaren meegaan.

Wat je moet weten over de marmerlook tegels bij Brukomtegel

In onze showroom vind je carrara marmer terug in lichte kleurschakeringen. Dit zorgt voor een duurzame en natuurlijke uitstraling. Het gaat om keramische natuursteen en volkeramische tegels. Ze zijn dus ook gekleurd in de massa. Springt er toch een stukje van de keramische natuursteen, dan geeft dit geen kleurverschil. Deze marmerlook tegels zijn voorzien van R10 antislip, wat matig is.

Design in onze tegelwinkel

Wie carrara marmer en marmerlook zegt, denkt meteen aan Italië. Onze tegels in marmerlook komen dan ook uit Italië. Het gaat om stijlvolle en unieke tegels die garant staan voor een luxueuze uitstraling. Deze bijzondere tegels ogen bijzonder mooi in combinatie met keramisch parket. Hout en natuursteen versterken elkaar.

Tevens zijn er ook tegelplaten voor de wand en XXL tegels voor de vloer verkrijgbaar. De XXL tegel is 120 x 120 cm groot waardoor je met weinig voegen zit. Vandaag de dag kiezen de meeste mensen voor de charme en uitstraling van een grote tegel.

Exclusieve opties bij Brukomtegel

Marmerlook tegels is één ding, maar bij Brukomtegel gaan we nog een stapje verder. Zo is het perfect mogelijk om de wastafel en waskom in dezelfde afwerking te laten uitvoeren. Zo creëer je een prachtig geheel. 

keramische_wastagel_marmerlook

Kom het gamma marmerlook tegels ontdekken

Gecharmeerd door marmerlook tegels? Kom langs in onze showroom en ontdek ons gamma keramische marmerlook tegels. We vertellen je graag meer over en zorgen voor tegeladvies op maat. Bekijk hier alvast een deel van onze collectie.