Ga voor de terrazzo look op jouw terras!

Brukom blog /

Ga voor de terrazzo look op jouw terras!

Laatste update op


De look van je terras pimpen? Met een terrazzo vloer en terrazzo tegels speel je het in een oogwenk klaar. Wat de mogelijkheden zijn met terrazzo vloertegels? We zetten het graag voor je op een rijtje.

 

Binnen en buiten dezelfde terrazzo tegels

Wil je een coherent gevoel creëren en je ruimte optisch vergroten? Ga dan voor terrazzo in huis en terrazzo tegels op je terras. Kies je bijvoorbeeld binnen en buiten voor een 60 x 60 cm formaat, dan wordt binnen buiten en omgekeerd. Buiten kan je terrazzo vloer trouwens van antislip voorzien worden. Zo beschik je over een veilig terrazzo terras.

 keramische_terrazzo_tegels_binnen_buiten

Ben je meer te vinden voor grote tegels? Ook dat is perfect mogelijk. Onze terrazzo vloertegels zijn in een waaier aan formaten beschikbaar. Van 60 x 60 cm tot zelfs 120 x 120 cm en enkele tussenformaten. Het is maar welke terrazzo vloer je mooi vindt. Advies nodig? Weet dat onze tegelspecialisten steeds met raad voor je klaar staan in onze showroom.

keramische_terrazzo_terrastegels

Terrazzo look beschikbaar in 6 varianten

De ene terrazzo tegel is de andere niet. We hebben onze tegels met terrazzo leuk in 6 verschillende kleuren varianten. Binnen zijn ze beschikbaar met een dikte van 1 cm, terwijl de terrazzo terrastegels 2 cm dik zijn.

 

             

Waarom jij kiest voor keramische terrastegels?

terrazzo_terrastegels

Kiezen voor keramische terrastegels, al dan niet met terrazzo look, is kiezen voor een krasbestendige tegel die ook vlekken wonderwel weerstaat. Onze keramische terrazzo tegels beschikken bovendien over een R11-antislipwaarde. Slippertjes zijn op deze manier uitgesloten. Deze terrastegels zijn kleur- en vormvast en kunnen zelfs de meest barre weersomstandigheden aan. Terrazzo vloertegels vallen makkelijk te onderhouden.

Wist je dat je makkelijk zelf je terrazzo terras kunt plaatsen. De terrazzo tegels zijn makkelijk te plaatsen op terrastegels, je kan ze verlijmen of op gras/grint plaatsen. Uiteraard kun je hier ook een professional voor inschakelen als je zelf wat minder handig bent. 

terrazzo_tegels_terras

Ontdek onze collectie met terrazzo look

In onze showroom en online kan je onze volledige collectie ontdekken. Stuk voor stuk terrazzo tegels van topkwaliteit.

Naast deze evergreens en bestsellers hebben we ook de gloednieuwe Terrazzo Basic Rustico voor je in huis. Een prachtige en betaalbare terrazzo terrastegel van 60x 60 cm afkomstig uit Spanje. Een betaalbaar pareltje dat onmiddellijk bij veel klanten in de smaak valt.

terrazzo_keramische_terrastegels_60x60

Weet dat je online slechts een gedeelte van onze tegels vindt, de volledige collectie aan keramische tegels kun je in onze toonzaal komen bekijken. We hebben net ons volledige terraspark vernieuwd, dus een bezoekje is meer dan ooit de moeite waard.