vinyl_visgraat_paris_brukomtegel

Brukom blog /

Een nieuwe vinyl vloer? Dit zijn de trends in vinyl vloer 2023

Laatste update op


Ook in vinyl vloeren zijn er jaarlijks trends. Van vinyl tegels tot vinyl vloer op rol: alles is mogelijk, maar wil je helemaal mee zijn, dan kun je rekening houden met onderstaande trends. Jouw vloer in vinyl realiseren? Spring dan zeker eens binnen bij Brukomtegel. Een ruime keuze in vinyl vloeren en advies op maat!

Vinyl vloer trend 1 l Lange planken

Vinyl tegels die lijken op planken? Perfect mogelijk! Zo creëer je met je vinyl vloer de uitstraling van parket en dit voor een fractie van de prijs en een stuk onderhoudsvriendelijker. Bij Brukomtegel hebben we een ruime waaier aan naturel kleuren met een warme uitstraling. Onze vinyl tegels hebben stuk voor stuk zachte structuren, waardoor ze zacht, warm en comfortabel aanvoelen. Deze vloerbedekking in vinyl is beschikbaar in de afmeting 180 x 1.220 mm met een toplaag van 0,5 mm.

 

ART_206-0003_vinyl_lange_planken_paris_brukomtegel

 

ART_206-0002_vinyl_parket_click_bruges

 

ART_206-0001_vinyl_parket_lange_planken_como_brukomtegel

 

Vinyl vloer trend 2 l Vinyl tegels

Een vinyl vloer in de badkamer of keuken? Met de strakke look van vinyl tegels zit je goed. Met een realistische stone look en de afmeting van 350 x 610 mm zit je goed. Het is maar één van de vinyl vloer in ons gamma, andere mogelijkheden zijn er bij de vleet.

 vinyl_tegels_betonlook_brukomtegel

Vinyl vloer trend 3 l Visgraat vinyl

Parket in visgraat kende je waarschijnlijk al, maar ook je vinyl vloerbedekking kan perfect in visgraat motief. Deze vinyl tegels zijn amper te onderscheiden van echt parket en volgende het gekende patroon. Ideaal voor in de badkamer!

vinyl_visgraat_badkamer_brukomtegel

Waarom jij meegaat met de trend en kiest voor een vinyl vloer?

Vloerbedekking in vinyl is de laatste jaren aan een stevige opmars bezig. Vinyl vloeren vind je zowel in de badkamer, de keuken als de woonkamer. Logisch, want een vinyl vloer plaatsen kan je makkelijk zelf en click vinyl tegels kunnen perfect op een bestaande vloer gelegd worden. Je zit dus niet met breekwerk.

Kies je voor een vinyl vloer of vinyl tegels van Brukomtegel, dan mag je zeker zijn dat je vloer in vinyl tegen een stootje kan en over een extreem sterke toplaag beschikt. De vinyl in ons gamma is dan ook ontzettend slijtvast. Onze vinyl is trouwens 100% waterafstotend waardoor deze vinylvloer perfect tot zijn recht komt in badkamers en keukens.

Tel daar nog de onderhoudsvriendelijkheid van een vinyl vloer, het feit dat een vloer in vinyl perfect te combineren valt met vloerverwarming, akoestisch dempend en krasbestendig is bij op en je weet meteen waarom vinyl vloeren in betonlook en andere zo populair zijn.

 ART_162-0071_vinyl_betonlook_brukomtegel

Kom de ruime voorraad vinyl vloeren ontdekken bij Brukomtegel

Bij Brukomtegel zijn we thuis in tegels, maar ook vinyl vloeren en vinyl tegels hebben voor ons geen geheimen. Online en in onze toonzaal ontdek je een ontzettend ruim gamma aan vinyl vloeren. Dit zowel op rol als andere. Vaak kun je zelfs je vloer in vinyl gelijk meenemen naar huis. Een vinyl vloer plaatsen is een koud kunstje dus in geen tijd geniet je van een nieuwe vloer. Wil je al wel je vloer kopen, maar heb je deze nog niet direct nodig?

vinyl_gratis_voorraad_houden_12_maanden

Geniet dan van onze 12 maanden gratis stockage service. Weer een zorg minder!

Ontdek hier de VI-Floor Vinyl promoties

Bij Brukomtegel zweren we bij de prachtige en kwalitatieve vinyl vloeren van VI Floors. Dé referentie in vinyl vloeren in parketlook en andere looks. Je kunt steeds rekenen op kwaliteit, prachtige designs en slijtvastheid. Onze lopende promoties ontdekken? Dat doe je hier! Doe er je voordeel en weet dat we ook een stockage service hebben!