Over Brukomtegel

Expertise en advies bij het kiezen van jouw vloer- of wandbekleding.

1. Onze interieuradviseurs worden regelmatig opgeleid zowel intern als extern. Ook fabrieksbezoeken in Italië en Spanje horen daarbij. Met deze expertise geven ze elke klant advies op maat.

2. Kleuradvies: Welke tegels matchen…. Niet zo’n evidente keuze. Brukomtegel geeft jou persoonlijk advies.

3. Brukomtegel VR-experience: jouw design in Virtual Reality! Wandel met behulp van onze VR-bril al rond in jouw toekomstige badkamer, op maat uitgetekend en met de materialen van jouw keuze. Uniek in België. Maak hier een gratis afspraak voor jouw Brukom VR-experience.

Brukomtegel Virtual Reality beleving met tegels

 

3 generaties Brukomtegel

 Vloerders met een missie

 “Onze grootvader Felix Mathieu is begonnen als vloerder. Op zijn eentje, helemaal zelfstandig. Zijn twee zoons zetten zijn werk verder. Hun missie: kwaliteit, van tegel tot plaatsing. 15 jaar geleden hebben wij de zaak overgenomen. We besloten al snel om de groothandel over te slaan zodat we 100% onze eigen producten kunnen kiezen én die aan de beste prijzen aanbieden. Kwaliteit als rode draad. Design als drijfveer. Scherpe prijzen & uitmuntende service voor onze klanten als uitgangspunt.”

— David & Pascal Mathieu


Augustus 1990:

Omer en R. Mathieu nemen de zaak van hun vader over als “pur sang” vloerders. Ze werken enkel met groothandels en Brukomtegel staat bekend om zijn kwaliteit, van tegel tot plaatsing.

 

Januari 2003:

De broers David & Pascal Mathieu nemen Brukomtegel over vol goesting om te ondernemen. Zij besluiten om Brukomtegel uit te bouwen door te focussen op de verkoop van vloeren. Tegels, parket, natuursteen, laminaat, vinyl… Een breed en kwalitatief assortiment op maat van de klant.

Ook nemen ze het besluit om de traditionele groothandel over te slaan. Brukomtegel koopt enkel nog rechtstreeks van producenten. Zo bedingen David & Pascal steeds de beste rechtstreekse aankoopprijs én hebben ze 100% controle over het assortiment vloeren van Brukomtegel.

 

“Kwaliteit als rode draad.

Design als drijfveer.

Scherpe prijzen & uitmuntende service voor onze klanten als uitgangspunt.”

 

Februari 2004:

Brukomtegel neemt voor het eerst deel aan Batibouw met een bescheiden stand van 6x6m. Maar ze staan hun mannetje. De gevoeligheid voor blijvende trends en het steeds vernieuwend assortiment van Brukomtegel maakt indruk. Cocoon, BIS, Wonen en andere beurzen volgen. Het begin van een gestage groei die tot op vandaag voortduurt.


Februari 2018:

Brukomtegel innoveert! Als eerste in België introduceren ze VR (Virtual Reality) in hun service om klanten te helpen kiezen uit het rijke assortiment vloertegels en muurtegels. Je kan als het ware in je toekomstige badkamer rondwandelen met behulp van onze VR-bril en jouw ontwerp. In 3D getekend op maat en ingevuld met de materialen van jouw keuze.

Maak HIER een gratis afspraak voor jouw Brukomtegel VR-experience.

 

Om de klant nog beter te kunnen adviseren breiden we de openingsuren van de toonzaal uit.