Mirage

Mirage ontwerpt en produceert keramische vloer- en wandbekledingen voor commerciële, openbare en residentiële ruimtes.

Door middel van gedegen expertise en "knowhow", is Mirage in staat om keramische oplossingen te bieden die elk ontwerpthema op een milieuvriendelijke manier kunnen verbeteren. Het personeel van Mirage ontwerpt al 45 jaar nieuwe woonoplossingen en werkt samen met meer dan 160 landen over de hele wereld. Ze leggen een sterke focus op de nieuwst trends en voeren voortdurend innovatief onderzoek uit.

Mirage is een garantie voor stabiliteit en betrouwbaarheid, verzekerd door een solide ervaring met mijlpalen in de ontwikkeling van keramiek. Grondige kennis van materialen, gecombineerd met veel onderzoek en ontwikkeling, heeft Mirage in staat gesteld om steeds meer innovatieve oplossingen aan te bieden, synoniem voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Interesse in Mirage? Kom dan vrijblijvend even langs in onze showroom en ontdek er ons ruime gamma Mirage tegels, informeer je er verder bij onze interieuradviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een vrijblijvende VR-beleving en passende offerte behoren steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze laatste graag met jou gedetailleerd overlopen en bijkomende informatie verschaffen waar nodig.

 

 

OF U WENST ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE