Goedkope kwaliteitstegels koop je in België!

Een gemiddelde tegelvloer is meestal veel goedkoper in vergelijking met de Nederlandse markt, doordat Belgische tegelwinkels rechtstreeks inkopen bij de fabrikant. Daaraan koppelen we nog voordelige verzendingstarieven, onze vele promoties en een sterke dienst na verkoop. Op die manier zorgen we dat jouw nieuwe vloer veel voordeliger, en snel, bij je thuis ligt.

 

Ons aanbod

We bieden alles aan, van keramische zelliges voor je keukenwand tot keramisch parket voor aan je zwembadrand. Je vindt in ons aanbod voornamelijk Europese kwaliteitstegels aan een scherpe prijs. We gaan er vanuit dat je een vloer koopt voor het leven, en kiezen in functie daarvan voor jou de beste plavuizen uit. Wil je graag je nieuwe vloer even in het echt zien, en is de trip naar onze showroom midden in België wat ver? Vraag dan voor slechts 1euro een staaltje van 10x10 cm aan van jouw favoriete vloer.

 

Verzending

We zorgen voor een vlotte levering tot voor jouw deur. De tarieven voor verzending worden getoond bij het plaatsen van je bestelling.

 

Gratis VR-Beleving.

Niet zeker van jouw keuze? Stuur de maten van de ruimte door en wij maken jouw een gratis een 3D tekening. Zo kan je zien of de tegel past in jouw ruimte.

 Zo, tijd om jouw nieuwe vloer of wandbekleding te shoppen!

Kijk rustig rond in ons aanbod, en aarzel vooral niet om onze interieurspecialisten om advies te vragen

Bekijk ons aanbod