Ecocheques voor jouw tegels of laminaat

Brukomtegel stimuleert zorg voor het milieu bij zowel onze klanten als onze producenten door in te zetten op Ecocheques. Vele producten in ons assortiment dragen het Ecolabel en kan je betalen met Ecocheques.

HIER hebben we alle producten uit ons assortiment vloertegels en muurtegels opgelijst die drager zijn van het Ecolabel.

Betalen met Ecocheques kan enkel in onze showroom, niet in onze webshop.

Wat zijn ecocheques?

Ecocheques stimuleren productie en consumptie met respect voor het milieu. Anders gezegd, met Ecocheques kan je producten betalen die voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen die een milieuvriendelijke productie garanderen. Een product dat op milieuvriendelijke wijze gemaakt wordt, krijgt het Ecolabel. De overheid bepaalt de kwaliteitsnormen, of een product eraan voldoet en zij geven Ecocheques uit.

Producenten worden gestimuleerd om het energieverbruik, het waterverbruik, de gasemissies en productieafval te verminderen door te investeren in de optimalisatie van hun productieproces. Nieuwe technologieën maken het ook mogelijk om meer hernieuwbare grondstoffen te gebruiken en te recyclen. Ook factoren als geluidsniveau en veiligheid op de werkplek bepalen mee of een product wordt beloond met het Ecolabel.

 

Voorwaarden om met Ecocheques te betalen bij Brukomtegel

Betalen met Ecocheques kan enkel in de toonzaal van Brukomtegel. Niet online via de webshop.

Maximum €250 per bestelling per adres kan je bij Brukomtegel betalen met Ecocheques.

Je kan uiteraard enkel producten van Brukomtegel die het Ecolabel dragen betalen met Ecocheques. HIER hebben we alle producten uit ons assortiment vloertegels en muurtegels opgelijst die drager zijn van het Ecolabel.