Blog /

Terrastegels. Wat zijn de nieuwste trends in 2018

Dernière mise à jour le


Terrastegels tends in 2018 zijjn groot formaattegels, Infinity gevoel én buiten wanddecoratie.

Groot formaat terrastegels

Groot formaat keramische terrastegels met formaten 60x120cm, 75x75xcm, 80x80cm, 90x90cm tot zelfs 120x120cm. Naast het meest courante formaat 60x60cm worden deze steeds groter omdat  interieurtegels diezelfde trend volgen. Hoe groter de tegel, hoe ruimer het terras of zwembad zal lijken, omdat er minder voegen zichtbaar zijn.

terrastegels_groot_formaat

Infinity terras

Infinity ….  het gevoel dat de vloer van uw woonkamer naadloos overloopt in de terrasvloer. Buiten gevoel wordt dus naar binnen gebracht en vice versa. Hiermee krijgt het geheel een zeer ruim, samenhangend en uniform uitzicht. Zo kan perfect een 90x90 keramische interieurtegel naadloos laten overlopen in een 90x90x2cm dikke terrastegel. Naast het terras kan dit uiteraard ook met het zwembad dat met dezelfde vloeren kan worden afgewerkt als het terras. Zie ook onze blog: terrastegels en zwembadtegels

terrastegels_binnen_buiten

Wanddecoratie

En dan de finishing touch van uw terras: buiten wanddecoratie wordt steeds belangrijker bij de uitstraling van uw terras. Deze wandtegels kunnen zowel natuursteen strips als keramische strips zijn al dan niet in dezelfde kleuren of afwerking als de terrasvloer.

wandtegels_voor_terras

Ontdek hier ons aanbod van trends in terrastegels