Blog /

Bloemen- en geometrische tegels: ouderwets of actueel?

Dernière mise à jour le


PATROONTEGELS

Je huis betegelen is een persoonlijke aangelegenheid. Iedereen heeft zijn eigen smaak. Wanneer je dus op zoek gaat naar jouw favoriete vloertegel of wandtegel en voorbeelden verzamelt, kan het zijn dat je alleen maar ouderwetse patroontegels tegenkomt. Dezelfde als in het huis van je grootouders, lijkt het wel. Toch is er een belangrijk verschil.

De materialen waarvan deze patroontegels worden gemaakt zijn modern en actueel. Helemaal van nu. Bijna “high tech” zou je kunnen zeggen.

Veel patronen zijn wel vintage. Dat maakt ze net zo charmant. De technische kant van de tegel, onder het patroon, die is echter helemaal nieuw.

Zeker wanneer je moderne, strakke meubelen combineert met de vintage motieven van keramische patroontegels, zorg je voor een stijlvol contrast. Deze luchtige decorstijl is vooral bij jonge stedelingen erg in trek.

Het combineren van patroontegels met oude gerestaureerde meubels kan een ander goed idee zijn om een "vintage" -ruimte te creëren.

Een belangrijk kenmerk van deze soort tegels is het formaat. Ze zijn niet erg groot, waardoor ze makkelijk te integreren zijn in bestaande interieurs of net voor een grafisch accent zorgen in jouw ruimte.

Jouw huis wordt helemaal van jou dankzij jouw favoriete patroontegels.

 Ontdek hier ons aanbod patroontegels.