Blog /

Dit is geen marmer, hout of beton… Dit is keramiek!

Dernière mise à jour le


Keramische natuursteen, keramisch beton, keramisch parket

Bij Brukomtegel houden we van nobele materialen. We willen dat ieder huis er fantastisch uitziet. Dat marmer of hout of hoogwaardige beton het in iets speciaal verandert. Om zo van je huis je thuis maakt. Maar deze nobele materialen gebruiken kan complex zijn.

Waarom? Marmer, hout of beton zijn soms moeilijk te plaatsen en vergen gespecialiseerd onderhoud. Dat merk je dan ook aan de prijs: zowel bij aankoop als op lange termijn zijn natuurlijke materialen duurder dan het alternatief.

Dat alternatief is keramiek!

Keramiek imiteert materialen zoals marmer, hout en beton en is zeer gemakkelijk in gebruik

Keramische tegels zijn een heel eenvoudige oplossing om de extra kosten en het moeizame onderhoud van natuurlijke materialen te vermijden. In de collectie van Brukomtegel vind je een scala aan mogelijkheden die deze materialen nabootsen en een stijlvolle, interessante en aantrekkelijke uitstraling geven aan jouw thuis.

Met keramische tegels is het mogelijk om jouw vloeren en muren er even natuurlijk en aangenaam uit te laten zien. De texturen van elk materiaal zijn ook in keramiek te verkrijgen voor jouw perfecte decoratieve stijl én zowel het onderhoudsgemak als de prijs zijn bij keramiek veel aantrekkelijker.

Zo creëren we samen een vloer die het natuurlijke patroon en de typische steenglans van marmer herschept. Zo creëren we samen jouw terras van “hout” door een keramische tegel met een even fris en prachtig design als natuurlijke parket. Keramische tegels maken jouw woonproject handiger, eenvoudiger en — niet onbelangrijk — betaalbaar voor elk budget.

 

Brukomtegel helpt jou tegels te kiezen in Virtual Reality.

Is het resultaat nog niet helemaal wat je wenst? Geen probleem, we plaatsen elke soort vloertegel, wandtegel, keramisch parket, … in jouw toekomstige ruimte in Virtual Reality. Je bekijkt het met onze VR-bril tot het resultaat helemaal is wat je zoekt!

Maak HIER een afspraak voor een gratis en vrijblijvende VR-experience van jouw project.