Blog /

Winter- en zomereik: dé keramische parketlook dit najaar

Laatste update op


Nu het weer wat kouder wordt, mag het allemaal wat gezelliger. Uiteraard kies je jouw keramische tegels voor alle seizoenen, maar houd je wel van warm en gezellig, dan zit je goed met keramische tegels met een houtlook. Bij Brukomtegel halen we topkwaliteit in huis voor een zachte prijs. Vloertegels, wandtegels of nieuwe badkamertegels? Met onze collectie zit je goed!

Dit keramisch parket met houtlook is verkrijgbaar in twee kleuren: lichtgrijs en lichtbruin. Twee tinten die matchen met zowat elk interieur en die gecombineerd kunnen worden met tal van stijlen. Deze tegels met parketlook zijn dan ook multi-inzetbaar en komen in heel wat ruimtes tot hun recht.

keramisch_parket_Quercius_

Keramische tegels in houtlook die charmeren

Deze collectie bestaat uit 11 verschillende designs, waardoor dit keramische parket een heel natuurlijke uitstraling krijgt en amper van echt hout valt te onderscheiden. Deze tegels met houtlook weten ook ongetwijfeld jou te charmeren. Met het blote oog valt er amper een onderscheid te maken tussen ons keramisch parket en echt parket. Zo geniet je van alle voordelen van keramisch parket, terwijl je niet de nadelen ervaart van echt parket. Logisch dus dat heel wat mensen opteren voor tegels met een parketlook.

keramisch_parketlook_tegel_25x150_cm

Een parketlook tegel is warm en authentiek

Ons keramische parket in winter- en zomereik voelt authentiek aan en benadert echt hout enorm dicht. Zo lijk je over lange planken te beschikken met knopen die het levensecht maken. Bezoekers zullen ongetwijfeld zwichten voor de unieke uitstraling van jouw parket.

De tegels in winter- en zomereik zijn verkrijgbaar in een formaat van 25 x 150 x 1 cm, met een voeg van 1 cm. Een stevige parket tegel die zowel in moderne interieurs als meer klassieke interieurs tot zijn recht komt. Ben je wild van een natuurlijke look en op zoek naar mogelijkheden om een warme sfeer te creëren, dan zit je gebeiteld met deze keramische parket tegels. Bovendien maak je het geheel helemaal af met de bijpassende plinten van 7 cm hoog. Zij geven je parketlook nog wat extra cachet. Deze tegel valt trouwens perfect te combineren met vloerverwarming, bij de juiste montage. Poederlijm of flexlijm in combinatie met een ontkoppelingsmat zijn bij het plaatsen dan wel noodzakelijk. Een vakman kan hier ongetwijfeld mee overweg, maar het plaatsen van deze tegels in winter- of zomereik kan je net zo goed zelf.

Waarom jij kiest voor keramisch parket?

Twijfel je nog over keramisch parket? Niet doen, want de voordelen van deze vloertegels in houtlook zijn enorm. Zo is deze collectie in zomereik en wintereik kras- en vlekbestendig, duurzaam en gaat deze jaren mee. Bovendien heb je amper onderhoud aan keramisch parket: schuren of in de olie zetten hoeft niet. Dit parket in houtlook kun je trouwens ook zonder probleem in natte ruimtes gebruiken en dit zowel als vloer- als wandtegel. Ben je zelf een Handige Harry? In geen tijd plaats je zelf je tegels met parketlook. Je merkt, keramisch parket heeft een waaier aan voordelen. Keramische tegels met houtlook vormen dan ook een volwaardig alternatief voor parket en dat vaak aan een fractie van de prijs en met veel minder kopzorgen.

Helemaal zeker zijn van je keramisch parket?

Niet zeker of je voor wintereik of zomereik wil gaan? Vraag vandaag nog een staal aan. Voor een klein bedrag zie je zo meteen of je keramische tegel in je interieur past. Plaats je vervolgens een bestelling, dan worden de stalen integraal terugbetaald!

Benieuwd naar ons aanbod keramisch parket?

Is je interesse gewekt voor ons keramisch parket? Bekijk dan hier onze collectie in winter- en zomereik. De 11 verschillende planken die gecombineerd worden zullen ook ongetwijfeld bij jou in de smaak vallen.

Benieuwd naar ons aanbod Keramisch parket?

Bekijk collectie

Nood aan nuttige tips?

Maak een afspraak voor gratis advies

Neem contact op