Blog /

Trends 2021 l Met een tegelwand bouw je jouw slaapkamer om in een hotelkamer!

Laatste update op


De nieuwste trend? Die komt recht uit de hotelwereld. Daar zijn keramische tegelplaten achter de bedwand al langer ingeburgerd in hippe hotels, maar nu veroveren ze ook onze slaapkamers. Zo geef je een creatieve invulling aan je slaapkamermuur en hoef je niet op de saaie bedwand te kijken. Nog niet voldoende? Met een bijzondere tegelvloer ga je helemaal voor een slaapkamer die er tussenuit springt!

Hoe schep je die hotelkamer look?

 

Als we niet naar de hotels kunnen, dan halen we de stijl toch simpelweg in huis! Keramische tegelplaten, veelal in marmerlook, vinden hun weg naar onze slaapkamers. De motieven en nerven zorgen voor een luxueuze en intieme sfeer. De lobby moet je er zelf bij denken, maar prinsheerlijk slapen is alvast verzekerd. Met een keramische tegelplaat geeft je wat extra cachet aan je slaapkamer en ga je voor een unieke look die je makkelijk kan aanvullen met allerhande decoratie. Combineren met een creatieve (tegel)vloer is mogelijk, maar let er wel op dat het niet te druk wordt. Een slaapkamer mag immers net iets rustiger zijn dan de rest van je woning.

 tegels_in_slaapkamer keramische_tegels_slaapkamer

 

Hedendaagse tegels voor in de slaapkamer

 

Overdrijven mag. Ga voor weelderig marmer aan de muur en combineer dit met een frivool keramisch parket. Zo kies je voor een stijlvolle combinatie die slijtvast en duurzaam is. Bovendien garanderen de tegels je een Instaproof slaapkamer waar je niet voor moet blozen en mee kunt uitpakken op de sociale media.

keramische_tegels_wand_slaapkamer 

Vergeet de verlichting niet

De magie van een hotelkamer helemaal overnemen? Vergeet de indirecte verlichting niet. Sfeer gegarandeerd!

Mag het wat ruwer en minder gelikt? Dan zijn keramische betonlook tegels misschien meer je ding. Deze tegels geven je slaapkamer een industriële look en ze doen het dan ook ontzettend goed in net iets grotere ruimtes zoals lofts.

 tegels_in_slaapkamer_nieuwste_trend

 

Waarom een hedendaagse keramische tegelwand wat voor jou is?

 

Kiezen voor een keramische tegelwand achter je bed, staat garant voor een unieke uitstraling. Het geeft instant meerwaarde aan je slaapkamer en zorgt voor dat leuke en rustgevende hotelkamer gevoel. Keramische tegelwanden zijn makkelijk in onderhoud. Met een klamme doek schoonmaken en klaar. Bovendien hoef je niet te verven, wat toch aardig wat zorgen scheelt. Een keramische tegelmuur is kras- en vlekbestendig en een lust voor het oog. Marmer, weelderige motieven of een effen wand? De mogelijkheden zijn uitgebreid: laat je smaak spreken!

 Keramische_tegelwand_in_slaapkamer

 

 

Tegelwanden ontdekken bij Brukomtegel

Keramische tegels in overvloed bij Brukomtegel. Wij helpen je graag bij het selecteren van net die wand die jouw slaapkamer omtovert tot een hotelkamer!