Blog /

Terras van parket?

Laatste update op


Keramische parket voor jouw terras. Een stevige trend!

Altijd al parket willen hebben op jouw (dak)terras?

Het kan! Keramische parkettegels combineren de technische vereisten van een oerdegelijke tegel met de look & feel van houten parket.

Nieuwe productiemethodes maken het mogelijk om keramische tegels van 2cm dik te produceren met een afwerking die er uit ziet als hout. Net echt, super stevig en vooral ook ongelofelijk gemakkelijk in onderhoud.

Vergeet oliën en schuren. Gewoon water en normaal onderhoudsmiddel volstaan voor een perfecte reiniging. Al onze keramische parkettegels zijn 100% kras- en vlekbestendig, wat voor een terras zeker niet overbodig is. Geen BBQ-vlekken meer.

Keramische parkettegels van Brukomtegel zijn ook kleurvast. Dat maakt ze ook uiterst geschikt voor je dakterras, waar ze voortdurend aan UV-straling zijn blootgesteld. Winter, zomer, regen of zon — de houtafwerking blijft er steeds als nieuw uit zien.   

Brukomtegel biedt ook opties voor vaste of verstelbare tegeldragers aan. Zo kan je jouw keramische parkettegels perfect gelijk plaatsen met je buitendorpel. Bye bye vervelend hoogteverschil.

Ontdek hier ons aanbod keramische parket terrastegels