Blog /

Terrastegel trends 2020

Laatste update op


Toe aan een nieuw terras en op zoek naar de perfecte terrastegel die helemaal in is? Wij zetten voor jou even de trends in terrastegels op een rijtje. Zo kies jij niet alleen een kwalitatieve tegel, maar ook een tegel die helemaal mee is met de tijd.

 

Trend 1 l Keramische parketlook tegel

 

Wil je wel de look van parket, maar niet de nadelen? Kies dan voor een keramische parketlook tegel. Deze keramische tegels zijn niet alleen duurzaam en makkelijk in onderhoud, ze kunnen ook tegen weer en wind. Deze tegels kunnen trouwens zowel binnen als buiten geplaatst worden, waardoor je ze in elkaar kunt doen overlopen. Qua formaten is er keuze zat in deze tegels. De populairste zijn alvast de 20x120, 30x120 en de 40x120 cm. Bij Brukomtegel hebben we trouwens exclusief ook een 30x180 cm parkettegel. Als je echt wat bijzonders wil is dit de perfecte keuze. Doordat deze tegels een R11-antislipwaarde hebben, worden slippertjes tot een minimum beperkt.

 trends_2020_terrastegels_keramisch_parketlook_tegels

terrastegel_trends_2020_keramisch_parketlook_tegel

terrastegel_trends_2020_keramisch_parketlook_tegels

Trend 2 l XXL keramische betonlook tegels

 

Mag het wat stoerder en ruiger? Dan word je ongetwijfeld gecharmeerd door de XXL keramische betonlook tegel. Deze keramische tegels die zowel binnen als buiten bruikbaar zijn, geven instant uitstraling aan je terras. Deze stoere terrastegel is er in een 100x100x2 cm en een 120x120x2 cm formaat. Deze trendy terrastegels tik je trouwens al op de kop vanaf

€ 22.50/m2 voor een tegel van 60x60x2 cm groot.

 trends_2020_terrastegels_xxl_keramisch_betonlook_tegels

trends_2020_terrastegels_xxl_keramisch_betonlook_tegels

trends_2020_terrastegels_xxl_keramisch_betonlook_tegels

Trend 3 l Stapstenen

 

Een pad in je tuin met terrastegels? Stapstenen! Deze terrastegels kunnen nonchalant geplaatst worden en zorgen voor het perfecte pad richting tuinhuis, poolhouse of zwembad. Uiteraard hoeven ze geen eindbestemming te hebben. Stapstenen laten zich makkelijk plaatsen, vergen amper onderhoud en vormen het perfecte pad van je terras de tuin in. Zeker in grotere tuinen kun je alle kanten uit met stapstenen en geven ze het geheel een speelse uitstraling. Bij Brukomtegel adviseren we je graag welke tegel in jouw tuin past.

 trends_2020_terrastegels_keramische_staptegels

trends_2020_terrastegels_keramische_staptegels

keramische_staptegels_koop_je_bij_brukomtegel

Trend 4 l Patroontegels

 

Reken maar dat patroontegels terug hip zijn. De terrastegels zijn perfect geschikt voor buiten, worden gemaakt volgens een eeuwenoude methode en brengen kleur in je tuin. Als terrastegel zorgen ze voor uitstraling. Patroontegels zijn onderhoudsvriendelijk en kras- en vlekbestendig. Een zegen als terrastegel dus. Bij Brukomtegel zijn ze verkrijgbaar in 2 verschillende maten namelijk: 60x60 en 20x20 cm. Ook mixen en matchen is mogelijk met deze patroontegels, waardoor je een bijzonder effect kunt bekomen. Ook gerectificeerde tegels, die nog eens extra verzaagd zijn en daardoor op maat gezaagde hoeken en kanten hebben, zitten in ons aanbod. Zo ben je helemaal mee!

 terrastegel_trends_2020_keramisch_patroontegels

terrastegel_trends_2020_keramisch_patroontegels

De tegeltrends van 2020 ontdekken?

Neem een kijkje op de site of spring onze showroom binnen. Bij Brukomtegel ontdek je alle tegeltrends en haal je je terrastegels in huis tegen scherpe prijzen. Parkettegels, keramische tegels of patroontegels. Stuk voor stuk hebben we een ruim aanbod tegen de voordeligste prijzen.