Blog /

Profiteer tot eind februari van de Batibouw 2022 condities online en in de toonzaal

Laatste update op


Batibouw 2022 fysiek mag dan pas eind mei van start gaan, maar online en in de toonzaal van Brukomtegel geniet je nu al van Batibouw mega promo’s op keramische tegels, terrastegels, parket, laminaat en vinyl.

Sla nu al je slag

Een prachtige tegel in betonlook, een keramische tegel in natuursteenlook of misschien wel nood aan een parketlook, laminaat of vinyl? Nu haal je ze met een fikse korting in huis. Bij Brukomtegel lopen we altijd een beetje voor, dus kan je nu ook al de Batibouw kortingen rapen.

Waarom het nu kopen van tegels verstandig is?

Wil je weten waarom je onze Batibouw promoties maar beter niet kunt laten schieten? Daar vallen wel een aantal redenen voor op te sommen:

  • Koop je nu, dan geniet je van de Batibouw prijzen, ook als je je wand- of vloertegels niet onmiddellijk nodig hebt. Je kunt bij Brukomtegel immers genieten van 12 maanden gratis stockage.
  • De uitzonderlijke prijzen op ons ruim gamma keramische tegels en meer zijn geldig tot 28 februari of tot uitputting van de voorraad.
  • Bij Brukomtegel hebben we bij de stijgende prijzen snel geschakeld en een ruime voorraad tegels en andere vloer- en wandbekleding aangekocht aan scherpe prijzen. Daar kan ook jij mee van genieten. Je geniet nu van de kortingen, terwijl het er niet naar uitziet dat de prijzen snel gaan dalen.
  • Koop je nu met korting, dan ben je zeker dat je tegels beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt.

De tegels bekijken in jouw keuken of badkamer?

Bij Brukomtegel maken we met plezier een 3D-tekening voor jou op maat. Het is zelfs mogelijk om met een VR-bril door je eigen badkamer of keuken te lopen en zo de door jou gekozen tegels of wandbekleding te bekijken. Zo zie je perfect hoe de door jou gekozen vloer- en wandbekleding tot zijn recht komt. Een ander optie uitproberen? Een fluitje van een cent.

 

Ontdek nu onze Batibouw promoties

Alle promoties op onze tegels, parket, vinyl, laminaat en meer ontdekken? Op onze website kun je heel wat promoties vinden. Wil je ze allemaal ontdekken? Kom een kijkje nemen in onze toonzaal en het volledig vernieuwde terraspark. Doe inspiratie op en pik jouw kortingen mee!