Blog /

Plaatsing van keramische terrastegels

Laatste update op


2cm keramische terrastegel plaatsen: ontdek de vier manieren:

 

Los op gras

De ideale legoplossing voor het maken van voetpaden, barbecueplaatsen en tuinhuisjes: door 2cm keramische tegels op de grond te leggen, kunt u het onderliggende gazon behouden en voorkomen dat het door gewicht of voetverkeer wordt beschadigd. 
Het assortiment is ook geschikt voor het maken van openbare voetpaden en residentiële buitenruimtes.

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook blog Japanse stapstenen

 

Verlijmd met tegellijm

De ideale manier van plaatsen voor opritten, garages en terrassen natuurlijk, omdat het meest duurzame manier is. Verlijmen en voegen moet gebeuren met een degelijke flexibele tegellijm en esthetisch het tegelvoegsel in bijpassende kleur van de tegel.

 

 

 

Op vaste of verstelbare tegeldragers

Ideaal voor appartement terrassen en dakterras. Het principe is eenvoudig: nl tegels worden gemakkelijk geplaatst op vaste of verstelbare tegeldragers, welk als voordeel heeft dat de plaatsing snel gaat. Er wordt niet gevoegd zoals bij de verlijmde plaatsing, wat als voordeel heeft dat de vloer onderhouden kan worden met een hogedrukreiniger.

 

Op kiezel of op zand

 

 

Eenvoudig te plaatsen, te verwijderen en verplaatsbaar

Ondergrond van grind zorgt voor een goede bodemdrainage, door de spleten tussen het grind waardoor het water in de grond kan weglopen. Deze legmethode is ideaal voor projecten waarbij permanente vloerbetegeling (lees: verlijmd) niet mogelijk is.

 

Ontdek hier ons gamma keramische terrastegels.