Blog /

Persbericht: Brukomtegel neemt opnieuw deel aan BATIBOUW

Laatste update op


Brukomtegel presenteert dé trends in vloer- en wandbekleding op Batibouw 2018.

Groot formaat tegelplaten, Belle-Epoque tegels, keramisch parket, keramische zelliges en XXL-terrastegels. Dat is de nieuwe collectie vloertegels en wandtegels van Brukomtegel.

Nog nooit was er zo’n uiteenlopende keuze beschikbaar in stijl en afwerkingen. Het vernieuwde gamma van Brukomtegel nodigt je uit om jouw project volledig naar jouw smaak te realiseren, van design tot afwerking.

Je vindt ons in paleis 6, stand 304.

  

Keramische parket collectie Wooddesign

In keramisch parket presenteert Brukomtegel een nieuwe collectie: Wooddesign. Deze keramische parket geeft het interieur een authentiek gevoel dankzij de warme houtkleuren en het design. Omdat de ‘latjes’ eigenlijk één tegel zijn, kan deze vloer worden geplaatst als een gewone keramische tegel. En dat zowel in plankvorm, vierkant als hexagoon formaat. De Wooddesign-collectie telt 6 kleuren, variërend van een lichte natuurtint over zachte grijze tinten tot het warme, donkere antraciet.

  

Groot formaat tegelplaten

Nog in de wereld van keramische tegels presenteert Brukomtegel een geheel nieuwe trend: keramische tegelplaten gaande van 120x120cm, 160x160cm tot zelfs 160x340cm. Deze zeer uitgebreide collectie is beschikbaar in keramisch natuursteen, beton, parket en zelfs blauwsteen. Ze kan prachtig tot haar recht als vloertegel en als wandtegel.

  

Bijzondere blikvanger : Belle-Epoque patroontegels

Op onze nieuwe collectie voor van keramische patroontegels zijn we apetrots. Voel je meteen in de Belle-Epoque periode en geniet van rijke patroon decors mét het onderhoudsgemak van een keramische tegel. Een tijdloos interieur met net dat tikkeltje meer karakter.

  

Keramische Zelliges: kleurrijker dan ooit!

Als wandtegels presenteren we blinkende keramische zelliges, geïnspireerd op Marokkaanse tegeltjes in felle kleuren. Formaat 10x10cm in felle, zachte en steeds hedendaagse tinten.

  

XXL-Terrastegels

Keramische terrastegel in groot formaat of  XXL-tegels presenteren we in de vorm van twee nieuwe collecties: keramisch parket en keramisch beton. Dé trend is binnen en buiten smaakvol elkaars verlengde te maken. Door binnen tegels verder naar buiten te plaatsen in zelfde vorm, kleur en afwerking, wordt jouw terras of tuin als het ware het verlengde van de woonkamer. Groot formaat keramische terrastegels kunnen dus feilloos aansluiten met de groot formaat binnen tegels. Formaten 60x60cm, 80x80cm in keramisch beton, 20x120cm, 30x120cm in keramisch parket. En altijd met een dikte van 2cm. Oerdegelijk en elegant.

 

  

DATA EN OPENINGSUREN

Van donderdag 22 februari tot en met zondag 04 maart 2018 zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor de 59ste editie van BATIBOUW, de grootste bouw-, renovatie- en interieurbeurs in België, voor particulieren en professionelen.

Er zijn 3 mogelijke ingangen:

  • Paleis 1 (naast Atomium en metro)
  • Astridhal via de passerelle van parking C
  • Paleis 12 via parking Esplanade

Om een aangename en veilige sfeer te garanderen, gelden er specifieke toegangsmaatregelen voor Brussels Expo. We raden bezoekers aan geen rugzak mee te nemen om lange wachtrijen aan de ingang te vermijden. 

 

DATA

OPENINGSUREN

Professionele dagen*

Donderdag 22 februari 2018
Vrijdag 23 februari 2018

10 > 18.30
10 > 21.00

Publieksdagen

Van zaterdag 24 februari tot zondag 04 maart 2018
Nocturne donderdag 01 maart 2018

10 > 18.30
10 > 23.00

*De professionele dagen zijn exclusief voorbehouden voor professionele bezoekers uit de bouw-, renovatie- en interieursector. Particulieren hebben dus geen toegang tot BATIBOUW op 22 en 23 februari.