Blog /

Nieuw in het gamma: kasteelvloeren

Laatste update op


Altijd al willen wonen als een koning of koningin of wie weet wel een ridder? Dat kunnen we niet regelen voor je, maar een kasteelvloer is wel mogelijk. Met kasteelvloer tegels geef je je vloer extra uitstraling. Met een vloer of tegels in een Romeins verband haal je een ware eyecatcher in huis waar over gesproken wordt. Dat wisten ze eeuwen geleden al!

kasteelvloeren

Kasteelvloer tegels: een lust voor het oog

Bij Brukomtegel hebben we sinds kort kasteelvloer tegels in het aanbod. Deze keramische tegels zijn verkrijgbaar in vier formaten en in 1 kleur. De beschikbare formaten voor deze tegels die in Romeins verband worden gelegd zijn: 29,7x29,7 - 29,7x59,7 - 89,65x59,7 en 59,7x59,7

De gerectificeerde tegels zijn voorzien voor een plaatsing met een smalle voeg (1 mm) en geven een licht verouderd effect. Ideaal voor statige woningen waar je een warm en knus gevoel wil creëren. Het lange formaat kan perfect gebruikt worden als vloer- én wandtegel en komt vooral in de badkamer tot zijn recht. Combineren met de vloeren of wanden van je inloopdouche en je bekomt een fantastisch effect. De grijze tegel is statig en roept een gevoel van wellness op.

kasteelvloeren_beige

Prints in overvloed

Kasteelvloer tegels zijn bij Brukomtegel verkrijgbaar in niet minder dan 10 verschillende prints. Zo vind je vast de natuursteen look die je zoekt en die perfect in je woning past. Kies naast de print ook voor plinten in dezelfde kleur en afwerking (7x59,7) en je zit helemaal gebeiteld. De hoogte van de plinten aanpassen is trouwens perfect mogelijk. Zit je hierover nog met vragen, laat het ons dan zeker weten.

kasteelvloeren_vier_formaten

kasteelvloeren

De voordelen van een kasteelvloer

Een tijdloze kasteelvloer of -wand, geplaatst in Romeins verband komt in elk interieur tot zijn recht en kan perfect in de woonkamer, keuken, bad- of slaapkamer. De tegels voelen zacht aan, vallen mits gebruik van de juiste lijm en ontspanningsmat perfect te combineren met vloerverwarming en zijn uiterst onderhoudsvriendelijk.

Vlekken en krassen maken geen kans en deze keramische tegels zijn kleurvast. Dit in tegenstelling tot natuursteen dat in de loop der jaren begint te verkleuren. Zo zit je voor jaren goed.

kasteelvloer

Kom onze kasteelvloeren ontdekken

Zelf onze kasteelvloer tegens ontdekken, al dan niet in combinatie met het bijpassend ‘Bahama beige’ voegsel? Kom dan zeker eens langs onze showroom. We vertellen je met plezier meer over de voordelen en eigenschappen van deze keramische tegels en je kunt ze met eigen ogen bekijken. Doen!