Blog /

De luxueuze uitstraling van trendy marmerlook tegels

Laatste update op


Op zoek naar een stijlvolle uitstraling voor je interieur? Dan kom je vanzelf bij de trendy marmerlook tegels uit. Deze tegels zijn - overigens volkomen terecht - de voorbije jaren aan een stevige opmars bezig. Deze keramische tegels zorgen niet enkel voor een luxueuze uitstraling, ze zijn ook tijdloos en komen in elk interieur tot hun recht.

keramisch_marmerlook_tegel

Gebaseerd op Italiaans Calacatta marmer

Marmerlook tegels zijn vaak gebaseerd op de stijl van Italiaans Calacatta marmer. Een bijzondere witte marmersoort met grijze aderen. Zowel als wandtegel als als muurtegel kunnen marmerlook tegels wat extra cachet aan je ruimte geven. Ze zorgen sowieso voor een tijdloze uitstraling en matchen ook perfect met een zeer moderne inrichting. Reken maar dat deze tegels instagram-proof zijn, daar zorgt het bright white voegsel wel voor. De extra witte uitstraling maakt van je ruimte een blikvanger.

Vloertegels marmerlook die tegen een stootje kunnen

Bij Brukomtegel vind je keramische marmeren tegels die je doen dromen van Italië en je badkamer in geen tijd omtoveren tot een idyllisch paradijsje. Maar zoals de Italianen al lang weten zijn deze keramische tegels niet enkel een feest voor het oog, er is ook amper onderhoud aan. De tegels zijn vlek- en krasbestendig en zijn schoon in een oogwenk. Bovendien zijn deze marmerlook tegels oersterk en slijtvast, waardoor ze ook ontzettend duurzaam zijn. Investeer je in deze tegel, dan zit je goed voor jaren. De voordelen ten opzichte van echt marmer zijn dus groot. Meteen ook dé reden waardoor deze tegels ook geschikt zijn voor in de keuken.

keramisch_marmerlook_tegel_calacatta

Marmerlook keramische tegels combineren met vloerverwarming

Beschik je over vloerverwarming of ben je op zoek naar keramische vloertegels die er perfecte mee samengaan, dan kan dit perfect. Een ontkoppelingsmat en de juiste lijm zijn nodig, maar vervolgens is het een fluitje van een cent. Meer nog, een handige klusser kan deze tegels zonder probleem zelf plaatsen.

Amper verschil qua look met echt marmer

Het verschil tussen echte natuursteen en deze keramische tegels? Bijzonder klein, want de tegels zijn verkrijgbaar in meerdere designs en zijn versneden uit een tegelplaat van 1,5m x 0,75m, waardoor enkel echte kenners het verschil zien. Zo krijg je wel heel veel uitstraling voor weinig geld. De marmerlook vloertegels vormen dan ook een gewilde topper in ons assortiment. Kies je formaat (30x60, 60x60, 60x120 en 120x120 cm) en zit voor jaren gebeiteld. Schaf er nog de bijpassende plinten van 7 cm hoog bij aan en je maakt je ruimte helemaal af. 

Kies de afwerking die bij je past

Hoewel de meeste mensen zweren bij vloer- en of wandtegels in het mat wit marmer is er ook een blinkende variant. Deze doet het ontzettend goed als badkamervloer en kan de ruimte optisch nog eens stevig vergroten. De grijze/antraciet aderen springen meteen in het oog. Nog wat luxueuzer? Ga voor de variant met gouden aderen, in combinatie met gouden kraanwerk en accenten werkelijk onweerstaanbaar. Of je nu op zoek bent naar unieke vloertegels of bijzondere wandpanelen met een marmerlook, met deze keramische tegels scoor je.

Kom onze marmerlook tegels ontdekken

Op zoek naar marmerlook tegels voor je vloer of wand? Kom ze ontdekken in onze showroom. Naast onze tegels gebaseerd op Calacatta marmer hebben we er nog heel wat meer voor je in petto.

 

Benieuwd naar ons aanbod Keramisch natuursteentegels?

Bekijk collectie

Nood aan nuttige tips?

Maak een afspraak voor gratis advies

Neem contact op