Blog /

Dé badkamertrends van 2021

Laatste update op


Dit bijzondere jaar loopt weer op zijn laatste benen, tijd dus om vooruit te blikken. Welke badkamertrends komen eraan en welke snufjes veroveren onze badkamer? Wij zetten de belangrijkste trends in de badkamer alvast even voor je op een rijtje. Zo ben je helemaal klaar voor het komende jaar en beschik je over een badkamer die jaren meekan.

 

Trend 1 l Metalen keramische tegels

 

Metaal is opvallend en stijlvol, reken maar dat je volgend jaar heel wat metalen keramische tegels ziet opduiken in de badkamers. Ze zorgen voor een vintage en industriële uitstraling. Vooral de roestkleurige tegels zijn ontzettend populair. Zo ogen wat verweerd en geven warmte aan je badkamer.

 tegels_metaallook_badkamer

keramisch_parket_Keramisch_metaal_badkamer

Trend 2 l Warm en koud

 

Nee, we hebben het niet over de temperatuur van je water, maar over het mixen van warme en koude kleuren. Gitzwarte keramische vloertegels worden gematcht met warm hout om zo sfeer te scheppen. Keramisch hout is sowieso aan een stevige opmars bezig, net zoals heel wat andere natuurlijke materialen.

 keramisch_houtlook_tegel_keramisch_betonlook_tegel_badkamer

Trend 3 l Je bad in de kijker

 

De eyecatcher in je badkamer? Je vrijstaand bad. Akkoord, je hebt er een ruime badkamer voor nodig, maar heb je de ruimte: doen.

 badkamer_trend_2021_alleen_staand_bad

Trend 4 l Grote (keramische) tegels

 keramisch_betonlook_tegels

Grote tegelplaten en tegels zijn in. Zeker de keramische betonlook tegels vliegen het komend jaar de deur uit. Lekker ruw. Van plafond tot vloer heb je vaak maar één tegel nodig, Zo zijn er weinig voegen, wat visueel strak oogt en minder onderhoud vergt! Het formaat 120 x 260 cm is een blijvertje

 

Trend 5 l Marmerimitaties

 

Een vleugje marmer in de badkamer? In 2021 doen we er een stevige schep bovenop. De marmerimitaties vallen op en mogen zeer aanwezig zijn in de badkamer. Marmer als blikvanger. Marmeren tegels worden gecombineerd met zwart sanitair en een vrijstaand bad. Een plaatje waar je zo de magazines mee haalt.

 Keramische_slabs_marmer_imitatie

expresieve_keramisch_marmer_badkamer

Trend 6 l Keramische natuursteen met hout

 

We hebben het al eerder aangehaald, duurzaamheid wint aan terrein. We gaan met zijn allen bewuster met water en energie om en dat zorgt ook voor een meer natuurlijke look in onze badkamers. Keramische natuursteen in combinatie met keramisch hout speelt perfect in op deze evolutie. Zachte, tactiele nerven maken het plaatje compleet.

 keramisch_natuursteen_combinatie_keramisch_parket

keramisch_natuursteen_combinatie_keramisch_parket_badkamer

 

 

Meer trends ontdekken?

Op zoek naar de perfecte tegel of wil je meer badkamertrends ontdekken? Spring binnen in onze showroom, kies de tegels van je dromen en ga voor een badkamer met uitstraling.

 

Bekijk hier de badkamertrends 2022

Benieuwd naar ons aanbod Badkamer tegels?

Bekijk collectie

Nood aan nuttige tips?

Maak een afspraak voor gratis advies

Neem contact op