Blog /

Brukomtegel infinity: indoor & outdoor tegels die één geheel vormen

Laatste update op


Optisch een groter geheel vormen of wil je binnen en buiten naadloos in elkaar laten overlopen? Dan moet je zeker eens de Brukomtegel Infinity collectie bekijken. Deze collectie omvat binnen- en buitentegels die één geheel vormen en waarbij je dezelfde tegel zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Een prachtige innovatie die in de smaak valt!

indoor_outdoor_tegels

Binnen en buiten lopen in elkaar over

Kies je voor de Infinity tegel, dan ga je voor een tegel die zowel binnen als buiten dezelfde look en hetzelfde formaat heeft, maar wel met een verschillende dikte. De binnen tegels zijn 1 cm dik, terwijl de buitentegels met hun 2 cm wat robuuster zijn uitgevoerd en over een veilige antislip laag beschikken. Qua keuze zit je goed, die is immers enorm: je kiest zelf de look die je wenst. Of je nu fan bent van aan betonlook, parketlook of zwicht voor de look van natuursteen, blauwsteen of metaal: het kan allemaal. Jij bepaalt zelf de look van deze keramische tegels en geniet wel van de voordelen, maar past voor de nadelen. Bovendien zijn er tal van formaten verkrijgbaar, van 60 x 60 cm tot 120 x 120 cm en heel wat tussenmaten. Ga je voor keramisch parket, dan kies je tussen 30 x 120 cm of 30 x 180 cm.

terrastegel_keramisch_parket_30x180_cm

Waarom de Infinity collectie zo populair is?

De populariteit van deze keramische tegels valt makkelijk te verklaren. Dezelfde tegels binnen als buiten, vergroot de ruimte optisch en zorgt voor harmonie. Je verlengt als het ware je woonkamer en/of keuken en buiten wordt binnen en omgekeerd. Zeker in de zomer geeft dit een fijn gevoel en gaat het binnen- en buitenleven in elkaar over. Nog een stapje verder gaan? Ook je zwembadtegels, de tegels van je Pool house of stapstenen in het gazon, kunnen in dezelfde uitvoering gekozen worden. Zo schep je al helemaal consistent geheel en creëer je rust.

binnen_en_buitentegels

De voordelen van keramische tegels

De look is één ding, maar een keramische tegel heeft an sich al tal van voordelen. Zo zijn keramische tegels kras- en vlekbestendig, dus een ongelukje heeft geen rampzalige gevolgen. Schoonmaken is een eitje en de buitentegels zijn sowieso van een degelijke antislip laag voorzien. Uitschuivers zijn dus onmogelijk. Als je dan ook nog weet dat deze tegels kleurvast zijn, ook na jaren en een meerwaarde geven aan je woning, dan moet je niet langer twijfelen toch? Steeds meer mensen kiezen voor keramische tegels, ze vormen dus een verstandige investering.

keramisch_betonlook_100x100_cm

Designtip

Het maximale uit de Infinity collectie halen? Ga voor tegels die zowel binnen als buiten in hetzelfde formaat zijn uitgevoerd. Zo kunnen de voegen gelijk lopen, wat voor een nog strakkere uitstraling zorgt. Letterlijk en figuurlijk een naadloos geheel. Wil je wat meer pit? Combineer! Keramisch parket binnen kan perfect samengaan met keramisch beton buiten, of omgekeerd natuurlijk. Kom je er zelf niet uit? Weet dat we je met een VR-bril gelijk het resultaat kunnen laten zien in onze showroom. Zo kun je weloverwogen knopen doorhakken.

indoor_outdoor_tegels

Meer weten over de Infinity tegels

Grasduin alvast door het aanbod aan Infinity tegels op onze website en spring eens binnen in onze showroom om deze pareltjes ook effectief te bekijken. Onze adviseurs staan je alvast met raad en daad bij en maken je tegeldromen waar. Tegels die zowel binnen als buiten overtuigen en één geheel vormen: daar gaan we voor!

Benieuwd naar ons aanbod Brukomtegel infinity: indoor & outdoor tegels die één geheel vormen?

Bekijk collectie

Nood aan nuttige tips?

Maak een afspraak voor gratis advies

Neem contact op