Blog /

Brukomtegel blaast 30 kaarsjes uit en is 7/7 open in oktober

Laatste update op


30 jaar, van een mijlpaal gesproken. Brukomtegel, de specialist in vloertegels, wandtegels, parket, laminaat en vinyl wordt dit jaar 30 en dat zul je geweten hebben. Naast een stevig feestje voor onszelf, mag je als klant rekenen op een vernieuwde toonzaal en een website die in een nieuw jasje zit. Maar daar stopt het niet. De hele maand oktober pakken we uit met een stevige verjaardag promoties én zijn we 7/7 open. Tijd zat om de perfecte tegels te komen kiezen dus. Feest!

3de generatie aan het roer

30 jaar ervaring, dat steek je niet weg. Een verhaal dat begon met grootvader Felix Mathieu die als zelfstandig vloerder aan de slag ging. Twee zoons die mee in de zaak kwamen en in augustus 1990 de zaak overnamen. Van het aankopen van de tegels tot plaatsing: Brukomtegel stond voor je klaar.

In 2003 namen David & Pascal Mathieu de zaak volledig over. Al snel werd besloten de groothandel over te slaan en zelf kwalitatieve tegels te importeren. Zo konden de prijzen net nog wat scherper, terwijl toch de kwaliteit en het design gegarandeerd bleven. Maar niet enkel tegels, ook parket, natuursteen, laminaat en vinyl werden stokpaardjes van de twee broers.

 

“Kwaliteit als rode draad. Design als drijfveer. Scherpe prijzen & uitmuntende service voor onze klanten als uitgangspunt.”

 

 

Deze keuze legt Brukomtegel tot op de dag van vandaag geen windeieren. De gestage groei zet zit sindsdien verder. Zo pakt in 2018 Brukomtegel als eerste uit met Virtual Reality, een technologie die het de klanten makkelijker maakt om te kiezen uit het ruime assortiment vloertegels en muurtegels. Met de VR-bril wandel je als het ware door je toekomstige badkamer, terwijl je de door jouw gekozen materialen bekijkt.

Ruim gamma, zekere kwaliteit

Waarmee Brukomtegel al die jaren al het verschil maakt? Met kwaliteit! Of je nu voor keramische tegels, keramisch parket, keramische natuursteen, patroontegels, terrastegels, vinyl of gelijk welk ander product dat we in ons assortiment hebben kiest, wij staan garant voor de kwaliteit. Zoveel kwaliteit onder één dak vind je nergens anders. Hoe we dat kunnen garanderen? Omdat we voor 100% zelf instaan voor de invoer. Met onze contacten in Italië, Spanje, Duitsland en Azië slagen we erin de beste materialen en tegels tot hier te krijgen. En dit aan bijzonder aantrekkelijke prijzen. Reken maar dat jij daarvan profiteert.

 

 

De laatste nieuwe trends in de toonzaal

Trends? Die detecteren we al voor ze hier doorbreken. Niet voor niets schuimen we de internationale beurzen af en zitten we geregeld bij onze fabrikanten aan tafel. Zo vind je bij Brukomtegel steeds de laatste nieuwigheden aan messcherpe prijzen.

Zelf die trends komen spotten? Dat kan in onze vernieuwde showroom! Levensechte boxen geven je een perfect idee hoe de tegels er bij jou thuis kunnen uitzien. Wij gidsen je door het aanbod, denken met je mee en adviseren je op maat. Onze adviseurs zijn gepassioneerd door tegels en rasechte experts in keramische tegels. Wil je nog een stapje verder gaan in de showroom? Ga voor onze VR-experience, waarbij je kunt rondwandelen in je toekomstige badkamer. Zo zie je in een oogwenk of de door jouw gekozen tegels perfect tot hun recht komen.

Gratis 12 maanden gratis stockage

Al op pad om tegels te spotten of een promotie gezien die je echt niet kan laten liggen? Weet dat we bij Brukomtegel met plezier én kosteloos je tegels stockeren. En dit 12 maanden lang. Zo tik je je tegels supervoordelig op de kop wanneer de kans zich voordoet, zonder dat je onmiddellijk met het plaatsen moet beginnen: handig.

Nu ook in- & outdoor collectie

De nieuwste trend? In- & outdoor tegels die naadloos in elkaar overlopen. Zo schep je een perfect geheel en haal je winter en zomer, buiten naar binnen. De buitentegels voorzien we van antislip, waardoor pijnlijke slippertjes uitgesloten zijn.

Kom langs en geniet van onze verjaardagpromoties

De ruimste collectie keramische vloertegels, wandtegels en veel meer ontdekken? Spring binnen in onze showroom en geniet gedurende de hele maand november van onze fenomenale 30Y-promo’s. Sla je slag, laat je charmeren door onze patroontegels of een variant en geef je interieur een make-over. Kwalitatieve tegels kopen was nog nooit zo voordelig. En dat is ook exact waar we de komende 30 jaar voor gaan!