Blog /

Batibouw 2021 gaat virtueel en Brukomtegel doet mee!

Laatste update op


Terwijl Batibouw 2020 nog afsloot met 187.000 bezoekers, werd de beurs dit jaar wegens het coronavirus geannuleerd. Althans, de fysieke beurs. Virtueel is het wel mogelijk om een bezoekje te brengen aan Batibouw 2021. De toegang is gratis en ook Brukomtegel heeft zich  geëngageerd om deel te nemen. Bekijk onze prachtige tegelcollecties vanuit je luie zetel, ontdek de andere exposanten op Batibouw 2021 en doe heel wat inspiratie op!

 

Wat moet je doen om deel te nemen aan Batibouw 2021?

 

Deelnemen aan de virtuele editie van Batibouw is volledig gratis. Het enige wat je moet doen is je op voorhand registreren en een bezoekersprofiel aanmaken op www.batibouw.com. Hier kan je je interesse aangeven in keramische vloertegels, wandtegels, terrastegels, parket, laminaat en/of vinyl. Op die manier zal je tussen zondag 27 februari en zondag 7 maart - de periode van de virtuele Batibouw 2021 - gelijk naar de juiste standhouders doorverwezen worden. Ook wij zijn aanwezig!

 batibouw_virtual

 

Wat gebeurt er concreet op tussen 27 februari en 7 maart?

Batibouw 2021 is een virtuele editie. Dit wil zeggen dat je na het inloggen op je smartphone, computer of tablet door een virtuele assistent wordt begeleid naar de producten die je interesseren. Bij Brukomtegel hebben we alvast een ruime keuze aan keramische betonlook tegels, parketlook tegel, patroontegels, terrastegels, wandtegels en meer voor je. Ook voor parket, laminaat en vinyl zit je goed bij ons.

Tijdens de beurs is het perfect mogelijk om een live gesprek te voeren met één van onze adviseurs. Zij geven je met plezier meer uitleg over onze (tegel)collectie. Zorg dat je een plannetje of schets bij de hand hebt of kunt doorsturen, zodat onze adviseurs je zeer gericht en op maat kunnen adviseren.

 

Wanneer gaat de Batibouw 2021 door?

Je kunt Batibouw dit jaar virtueel bezoeken tussen 27 februari en 7 maart. Elke dag tussen 9u en 20u staan onze adviseurs virtueel voor je klaar en op donderdag 4 maart is er een nocturne voorzien tot 21u. Ook buiten deze uren is het mogelijk om onze tegels en collecties te bekijken. Dit kan trouwens tot eind maart. Binnenspringen in onze showroom is uiteraard ook mogelijk. 

 

Waarom gaat Batibouw 2021 virtueel door?

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat deze populaire beurs enkel digitaal doorgaat. De fysieke beurs is met een jaar uitgesteld. Batibouw 2022 wordt dus weer een ‘normale’ beurs. Omdat we onze klanten niet in de kou willen laten staan en blijvend willen inspireren zetten we bij Brukomtegel ook mee onze schouders onder deze virtuele editie. Wij ontvangen je dan ook graag virtueel tijdens Batibouw 2021 of in onze showroom die 7/7 open blijft t.e.m. 31 maart!

 

 

Benieuwd naar ons aanbod ?

Bekijk collectie

Nood aan nuttige tips?

Maak een afspraak voor gratis advies

Neem contact op