Blog /

Batibouw 2019

Laatste update op


Persbericht – Brukomtegel op Batibouw 2019: dé trends voor wanden en vloeren

Metaallook keramische tegels, Marmer, maar dan in keramiek, Visschubtegels, Woodpanels, Keramische blauwsteen, Natuurlijk parket in visgraat, Mega-terrastegels , Keramisch beton

Metaallook keramische tegels voor elk tijdloos interieur

Brukomtegel presenteert metaallook tegels als een opmerkelijke nieuwe trend. Denk: metalen platen die doorheen de tijd  -zijn geoxideerd. Maar dan in de vorm van keramische tegels. Absoluut een tijdloos product, zowel voor vloer als wand. Ze bestaan ook in decortegels, met een ontwerp dat lijkt op behangpapier — ideaal om een accent te leggen aan de open haard.

 

metaallook_keramische_tegels

metaallook_tegels

  

Marmer, maar dan in keramische tegel

We stellen u graag onze nieuwe collectie voor van keramisch tegels met marmerlook. Dankzij innovatieve productiemethodes zijn keramische tegels niet meer onderscheiden van hun natuurlijke variant. Nog nooit waren de kleuren en designs zo rijk.

 

keramisch marmer

 

 

Groot formaat tegelplaten

Nog in de wereld van keramische tegels: platen van formaat, tot wel 160x340cm, zowel voor vloer als wand. Deze collectie is bovendien beschikbaar in een uitgebreid aantal afwerkingen.

  

tegelplaat

 

keramische

 

Unieke tegels in keramische blauwsteen

Keramische tegel van perfecte blauwe steen. U merkt het verschil met natuurlijke blauwsteen niet meer op. De tegel van 60x60 met verouderde kanten is werkelijk uniek: die lijkt op een vloer die de tijd heeft doorstaan. Komt prachtig tot zijn recht in een orangerie en in landelijke interieurs.

  verouderde_keramisch_blauwsteen

Visschubtegels, tijdloos elegant

Blinkende keramische tegels in de vorm van visschubben, geïnspireerd op Marokkaanse tegeltjes, zijn prachtige op uw wand.

visschubtegels

 

 

Woodpanels

Nieuwe trend die hoge ogen gooit in de wereld van de muurtegels. Bekleed uw wand met hout strips die zijn samengesteld met licht afgeronde houtelementen in onbehandeld teakhout. Lekker veel karakter en, zeker in smalle stroken, een uitgesproken modern aspect.

 

wandtegels_in_houtstrips

 

Mega-Terrastegels

Keramisch betonnen terrastegel en keramisch parket in groot formaat, kortweg XXL. Een dankbare keuze om de tegels verder naar buiten te plaatsen (in dezelfde vorm, kleur en afwerking) om uw terras of tuin als het ware een verlengde van de woonkamer te maken. Groot formaat keramische terrastegels kunnen dus feilloos aansluiten met de groot formaat binnen tegels.

in_out_tegels

Formaten: 90x90x2 tot 120x120x2 cm

Afwerking: keramisch beton

 

 

 

Natuurlijk parket in visgraat

Deze nieuwe legklare parket in visgraat voelt zich thuis in zowat elk interieur – modern, landelijk, tijdloos.

hongaars_punt

Afwerking: parket

 

 

Keramische tegel met betonlook. Of is het echt beton?

Onze piece de résistance: keramisch tegel met betonlook, in groot formaat. Lijkt als twee druppels water op uitgedroogde beton.

keramisch_betonlook_tegel

keramisch_betonlook_tegel

Formaten: 120x120cm, 120x270cm, 90x90cm

Afwerkingen: keramisch beton

 

 

Deze collecties kan u bekijken tijdens de Batibouw beurs op onze ruime stand van 240m² in Paleis 6; stand nummer 304

 

 

Brukomtegel nv

Bergensesteenweg 719-723

1600 Sint-Pieters-Leeuw

Paleis 6, Stand 304   T: 02 356.66.24  E: info@brukomtegel.be  www.brukomtegel.be