Blog /

Badkamertegels: Ontdek de trends van 2019

Laatste update op


Keramisch parket als badkamervloer.

Een houtlook tegel met geen of zeer weinig ‘knopen’ in een strakke moderne badkamer gecombineerd met keramisch natuursteen wordt de voornaamste trend voor badkamers. Ook de kleur van de douchekraan krijgt een upgrade van traditioneel inox of zilver, zwart of koper kleur.

badkamer_tegels_trend_2019_keramisch_parket

 

Metaal als vloer- en wandtegel

Metaal is en blijft een belangrijk materiaal voor industriële toepassingen. Maar in 2019 ook in je nieuwe badkamer! Metaalkleur voor keramische tegels die zowel vloer als wand bedekken in de badkamer, soms in combinatie met keramisch houtlook of keramisch betonlook tegel.

 trend_2019_badkamer_tegels

 

Luxe uitstraling met keramisch natuursteen.

De trend van keramische tegels met een luxe uitstraling die vorig jaar reeds begon, breidt zich verder uit naar nieuwe soorten keramische natuursteen en steeds grotere formaten.

keramisch_natuursteen_tegels_grootformaat_badkamer

 badkamertrend_tegels_2019

 

Exclusieve wastafel en wasbak in keramische tegel

Op zoek naar een exclusieve badkamer? Dé trend is de wastafel en wasbak afwerken met dezelfde keramische tegel als de vloer- of wandtegel in de badkamer. Onze Italiaanse fabrikant produceert dit altijd volledig op maat.

badkamer_keramisch_parket_met_keramisch_wastafel

 

Extravagante patroontegels

Patroontegels kunnen zowel als vloer en wandtegel worden gebruikt in elke badkamer. Trend van 2019 is om zeer uitgesproken patroontegels te combineren met een neutrale (witte) tegel.

patroontegels_trend_2019

 

Houtlook mozaïek

Een badkamerwand in de kijker zetten doe je met keramisch houtlook mozaïeken. Deze mozaïektegels op net geven jouw badkamer een warme look en zijn gemakkelijk in onderhoud. Ideaal dus als wandtegel in de douche.

badkamertegel_mozaiek_houtlook

 

Wenst u meer informatie van deze producten, of wenst u een gratis VR-beleving van jouw nieuwe badkamer? Maak dan hier een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

 

Ontdek hier de badkamertrends 2022